Didžioji dalis JK vilkike rastų negyvų žmonių gali būti vietnamiečiai

Didžioji dalis vilkiko priekaboje Jungtinėje Karalystėje (JK) rastų žmonių gali būti iš Vietnamo, nors anksčiau buvo skelbta, kad visos aukos yra Kinijos piliečiai, informuoja BBC.

Aukos šaldomoje vilkiko priekaboje aptiktos trečiadienį, kai atvyko į JK iš Belgijos. Tarp aukų – aštuonios moterys ir 31 vyras.

Policija teigė mananti, kad aukos yra Kinijos piliečiai. Kinija savo ruožtu pareiškė, kad aukų tautybės dar nėra patvirtintos. Šiuo metu Kinijos ir Vietnamo pareigūnai glaudžiai bendradarbiauja su JK policija.

Organizacija „VietHome“, kuri atstovauja vietnamiečių bendruomenei JK, sakė, kad nuo to laiko, kai buvo rastas vilkikas, gavo beveik 20 dingusiais laikomų žmonių nuotraukų. Organizacija teigia, kad trečiadienį pradėjo gauti pranešimus apie dingusius žmones, kurių amžius svyruoja nuo 15 iki 45 metų.

BBC taip pat susisiekė su 26 metų amžiaus moters Pham Thi Tra My, kuri, kaip įtariama, keliavo šiuo vilkiku, broliu ir keliomis kitomis vietnamiečių šeimomis, kurios mano, kad jų artimieji gali būti tarp aukų. Antradienį Pham Thi Tra My siuntė savo šeimai trumpąją žinutę, kurioje rašė, kad negali kvėpuoti ir dūsta, ir nuo to laiko nebepavyko su ja susisiekti.

„Atsiprašau, mama ir tėti. Mano kelionė į užsienį nepasisekė. Mama, labai myliu tave ir tėtį. Mirštu, nes negaliu kvėpuoti. Atsiprašau, mama“, – tokią žinutę moteris siuntė savo šeimai.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Tai jankiai ir toliau visame pasauly vietnamiečius žudo?.. :s

stop

stop portretas
uzdaryt sienas ir grazint prie ju patikras,ksm reikalingi tie kurie patys nezino ko nori ir del ko gyvena,jie dugno gyventojai.

Kęstas

Kęstas portretas
Ar jus kada nors masažavo Lietuvoje baltarusis masažistas? Blogai, kad tie rusakalbiai migrantai masažuoja ne tik mus, bet ir mūsų pinigines. Jie sutinka dirbti Lietuvoje už mažiau, todėl nukenčia mūsų atlyginimai. Kiek nukenčia, Lietuvoje niekas netiria. O Amerikoje jau padarė tokį tyrimą. Kalba eina apie labai daug pinigų. "Nacionalinių mokslų, inžinerijos ir medicinos akademijų atliktas tyrimas rodo, kad aukštas nelegalios ir teisėtos imigracijos lygis daro spaudimą, mažindamas JAV darbo užmokestį, tokiu būdu perskirstant apie 500 milijardų dolerių turtus: atimant iš Amerikos darbininkų ir viduriniosios klasės, o atiduodant darbdaviams ir naujiems atvykėliams." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių