Dėl D. Maradonos mirties įtariamos slaugytojos advokatas sako, kad „nužudė gydytojai“

Dėl Argentinos futbolo legendos Diego Maradonos mirties įtariamos slaugytojos advokatas trečiadienį pareiškė, kad futbolininką savo aplaidumu nužudė gydytojai.

„Jie nužudė Diego“, – žurnalistams sakė advokatas Rodolfo Baque (Rodolfas Bakė), prokurorams apklausiant jo klientę Dahianą Giselą Madrid (Dahianą Chiselą Madrid).

D. Maradona mirė pernai lapkritį nuo širdies smūgio, būdamas 60 metų amžiaus. Keliomis savaitėmis anksčiau jam buvo atlikta smegenų operacija dėl kraujo krešulio.

36 metų D. G. Madrid yra viena iš septynių asmenų, kurių atžvilgiu vyksta tyrimas dėl netyčinio nužudymo. D. Maradonos mirties priežastis tyrusi ekspertų komisija nustatė, kad jis nesulaukė adekvačios priežiūros ir buvo paliktas likimo valiai „ilgą, kankinamą laiką“.

R. Baque tvirtino, kad dėl D. Maradonos mirties kalti gydytojai, o ne jo klientė.

Pasak advokato, D. Maradona buvo gydomas dėl širdies problemų, bet tuo pačiu metu vartojo psichiatro paskirtus vaistus, didinusius širdies plakimo dažnį.

Be to, pasak advokato, būdamas ligoninėje D. Maradona pargriuvo, o D. G. Madrid paprašius padaryti jam kompiuterinės tomografijos tyrimą, vienas D. Maradonos padėjėjas atsisakė, pareiškęs, kad jei tai sužinotų spauda, padėtis atrodytų prasta.

„Galiausiai buvo daug įspėjamųjų požymių, kad Maradona mirs... Bet nė vienas gydytojas nieko nepadarė, kad užkirstų tam kelią“, – per daugiau kaip aštuonias valandas trukusio D. G. Madrid tardymo pertrauką sakė R. Baque.



NAUJAUSI KOMENTARAI

matosi

matosi portretas
buvo s kriaga ir pagailejo pinigu jo boba o gal ir meiluzi?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių