D. Trumpas: J. Bidenas įžengs į Baltuosius rūmus tik tuo atveju, jei paneigs kaltinimus sukčiavimu

Joe Bidenas taps JAV prezidentu tik tuo atveju, jei sugebės įrodyti, kad jo tariamas laimėjimas rinkimuose įvyko ne dėl sukčiavimo, penktadienį tviteryjte rašė JAV prezidentas Donaldas Trumpas.

„J. Bidenas gali įžengti į Baltuosius rūmus kaip prezidentas, tik jei gali įrodyti, kad jo juokingi 80 mln. balsų nebuvo gauti apgaule ar neteisėtai. Kai matai, kas įvyko Detroite, Atlantoje, Filadelfijoje ir Milvokyje, masinis rinkėjų sukčiavimas, jam kyla didelė neišsprendžiama problema!“ – tvirtino D. Trumpas.

Netrukus po to, kai D. Trumpas paskelbė šią žinutę tviteryje, tviteris pažymėjo ją kaip klaidinamą.

Dabartinis JAV prezidentas respublikonas D. Trumpas atsisako pripažinti savo pralaimėjimą lapkričio 3 d. vykusiuose prezidento rinkimuose ir nepagrįstai tvirtina apie plataus masto klastojimą per rinkimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
paranoja tam skaitytojui /begemotui/.... Trumpas laimes jei A teismo teiseja iki to nenumirs ar i pati prezidenta nepasikesins setonmafija....

Kas

Kas  portretas
vadovaujasi mainstrymines ziniasklaidos pompuojama tendencinga informacija, tam turietu atrodyti, kad Trampas yra durnius, arba monstras.Ir taip kalbama apie mus remiancios galingiausios pasaulyje valstybes prezidenta.Ka ziniaskliada kalbes, ar atsiprasines skaitytoju, kai Trampas bus teisetai paskelbtas JAV prezidentu.

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Trumpui jau visiška paranoja...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių