D. Trumpas apkaltino K. Harris antisemitizmu

Respublikonų partijos kandidatas į JAV prezidentus Donaldas Trumpas penktadienį savo kalboje, kuria siekė suburti religingus rėmėjus, melagingai apkaltino varžovę rinkimuose Kamalą Harris esant antisemite, planuojančia leisti žudyti naujagimius.

Už žydo ištekėjusi viceprezidentė vos prieš kelias dienas pakeitė Joe Bideną, tapdama demokratų kandidate kovoje dėl Baltųjų rūmų.

Buvęs prezidentas D. Trumpas didžiąją dalį savo kalbos per religinį suvažiavimą Floridos pietuose skyrė K. Harris kritikai, tačiau daugelis jo išpuolių buvo melagingi ir nesusiję su realybe.

Priminęs, kad 59 metų K. Harris trečiadienį praleido Izraelio ministro pirmininko Benjamino Netanyau kalbą JAV Kongrese, D. Trumpas nepagrįstai apkaltino ją antisemitizmu.

„Jai nepatinka žydų tauta. Jai nepatinka Izraelis. Taip yra ir taip bus visada. Ji nepasikeis", – sakė jis.

D. Trumpas taip pat nepagrįstai teigė, kad Teisingumo departamentas ir FTB „surenka“ krikščionis ir prieš abortus kovojančius aktyvistus ir uždaro juos į kalėjimą už jų „religinius įsitikinimus“.

Jis taip pat pavadino J. Bideno sprendimą pasitraukti iš rinkimų kampanijos demokratų „perversmu“ ir pareiškė, kad Amerika tapo „pajuokų  objektu“.

„Jei Kamala Harris eis toliau, jie turės federalinį abortų įstatymą, kuris leis išplėšti kūdikį iš įsčių aštuntą, devintą nėštumo mėnesį ir net po gimimo – įvykdyti mirties bausmę kūdikiui po gimimo“, – tvirtino D. Trumpas galbūt labiausiai šmeižikiškoje savo kalboje.

78 metų D. Trumpas, dabar seniausias partijos kandidatas istorijoje, stengiasi perorientuoti rinkimų kampaniją prieš dviem dešimtmečiais jaunesnę politikę, nes tikėjosi, kad kovos su 81 metų J. Bidenu, kamuojamu sveikatos problemų.

Norinti tapti pirmąja prezidente JAV istorijoje K. Harris turi aktyviai organizuoti kampaniją prieš oponentą, kuris veikė beveik nuolatiniu perrinkimo režimu nuo pat 2016 metų, kai laimėjo rinkimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Demokratas

Demokratas portretas
Pympa ratas ir cebatas arvaziuja demokratas tai ne paprastas jaunimas tai karvauskio komjaunimas. Kamela geris jeigu taip triedzia pries ja kacapu propogandistai Bus pirmoji motera jav prezidente ! Kacapams bus kajukt ir tas pats laukia lietuvos prokremliniu- dabar pats laikas vatnykams sprukti i huilistana. Pilietiskas lietuvi registruoki prokremlinius nes is ju atimsim pilietybes ir pasus. Latvija jau pradejo valyma nuo sosnovskio barsciu ir putinoidu kurie kelia gresnes salies nacionaliniam saugumui Pasaulis atsikratys rusisku fasistu ir nacionalistu. Pirmiausia turime isivalyti ssvo kiema!

Onė

Onė  portretas
Na įdomu kaip mūsų valdžia.....turės keisti plokštelę žydų atžvilgiu, o kiek pinigų sukišta

Haris protinga išsilavinusi moteris

Haris protinga išsilavinusi moteris portretas
Ir ji aiškiai pasakė Netanjahu, kad Gazoje karas per daug užsitęsęs ir per daug gyvybių kainuoja. Su kuo sutinka daug Izraelio gyventojų ir žydų visame Pasaulyje, ypač JAV gyvenančių. Jei Trumpas mano, kad Amerikos žydai dėl jo parėkavimų balsuos už jį, jis klysta. jis klysta.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių