Badu marintas „Azovstal“ gynėjas savo gydymui surinktus pinigus paaukojo žuvusiųjų vaikams

  • Teksto dydis:

Mariupolį gynęs jūrų pėstininkas Michailas Dianovas už gydymą surinktus pinigus paaukojo Azovo krašto gynėjų šeimų asociacijai, rašo UNIAN.

Kaip feisbuke pranešė kariškiai, jis jau pervedė pirmuosius 3 mln. grivinų.

„Kaip ir žadėjau, surinktus pinigus pradedu skirti tiems, kam jų reikia. Daug laiko ir pastangų skyriau tam, kad įsitikinčiau, kuo tikrai galiu pasitikėti. Kaip sakiau, jūsų pinigai – didžiulė atsakomybė. Pirmiausia paaukojau 3 mln. grivinų „Azovostal“ gynėjų šeimų asociacijai. Organizacijai vadovauja „Azovstal“ darbuotojai, žinantys, kurioms šeimoms dabar reikia pagalbos labiausiai“, – rašė M. Dianovas.

Pasak jūrų pėstininko, šie pinigai bus skirti padėti žuvusių „Azovostal“ gynėjų vaikams.

 

 

„Kai buvau nelaisvėje, kiekvieną dieną skaičiavome kaip dieną, kuri priartina prie laisvės. Tai buvo vienintelis būdas neišprotėti ir nepulti į neviltį. Niekas nežinojo, kiek tokių dienų bus. Bet kiekviena diena tai – minus viena diena nelaisvėje. Kiekviena diena buvo vis sunkesnė, bet aš žinojau, kad dukra manęs laukia namuose. Daugelio žmonių ir jūsų dėka gavau galimybę ją apkabinti, bendrauti su ja dabar, būti šalia. Bet yra ir tų vaikų, kurie nebematys savo tėvų. Tai – baisiausia. Šie pinigai atiteks žuvusių „Azovstal“ herojų vaikams“, – pridūrė M. Dianovas.


Šiame straipsnyje: Michailas DianovasAzovstalkaras Ukrainojepaaukoti pinigai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių