Anglijoje nužudyta ir išžaginta 14-metė lietuvė: santykiaujama buvo ir po mirties

  • Teksto dydis:

Paauglys, nužudęs 14-metę lietuvę V. S. Anglijoje, po mirtino smūgio į galvą, ją išprievartavo.

Teisme konstatuota, kad  įtariamasis 16-metis kaltinamas lytiškai santykiavęs su mergaitės kūnu ir po jos nužudymo.

Portalas independent.co.uk praneša, kad paauglio tapatybė neatskleidžiama, nes jis yra nepilnametis.

14-metė V. S. negyva rasta šių metų balandį Vulverhamptono mieste, Anglijoje, netoli savo namų esančiame parke.

Policijos ekspertams atlikus tyrimą išaiškinta, kad mergaitė mirė nuo smūgio į galvą sukeltos traumos, kuri galėjo būti sukelta smogiant buku daiktu.

Kaltinamasis, stojęs prieš teismą, visą kaltę neigė ir kategoriškai nepripažįsta padaręs nusikaltimo.

Šokiruoti V. S. giminaičiai nužudytą mergaitę apibūdino, kaip „mažą angelą“, kuris jų gyvenimams suteikė „spalvų ir prasmės“.

Trečiadienį vyksiančiame teismo posėdyje, kaip teigiama, bus pateikti „DNR įrodymai, bus apklausti liudytojai, mama ir patėvis“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Irena

Irena portretas
Didesnio siaubo nė nesusapnuosi

Irma

Irma portretas
"IZVALGUS" nelabai izvalgus? "Paauglio tapatybe neatskleidziama", o ne "tautybe". Nebukim homofobais, kurie uzsienyje eina I "babajines" nusipirkt cigareciu ar pieno, ar apsikirpt ju "barber" salonuose, o kai nelaime nutinka iskart nusprendziam "va cia jau 100% is tos salies". Visur pasaulyje yra geru ir blogu zmoniu-nepriminsiu istorijos apie Drasiaus dukra Lietuvoje ir visa valstybes saugoma pedofilija-tikiu ir pats zinai. Nepristatyk savo elgesiu ir kalbom Lietuvos kaip idiotu ir agresyviu homofobiku tautos, nes kolkas tik tokie ir atrodom pasaulyje. Mergaites seimai stiprybes palinkek, ir kuo greiciau gauti teisinguma uz prarasta vaika.

Karolis

Karolis portretas
Nera ko grustis. Debilas tu kaip reikalas, lietuvoj paziurek kas darosi... Nei juodziu nei babaju nereik, o nusikaltimai ir vadzia kaip dziunglese. Neuztenka kiausiniu, nulipt nuo pasalpu ir isvaziuot paieskot gyvenimo tai ir tylek geriau. Ir kai pats esi kaip zmogus ir supranti savo vieta, tai cia i tave geriau ziuri nei toj lietuvoj.
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių