Turkija susirūpinusi dėl galimos naujos pabėgėlių bangos

  • Teksto dydis:

Turkija susirūpinusi, kad į šalį gali plūstelėti dar daugiau pabėgėlių iš Sirijos, kur Rusija pradėjo intensyvią bombardavimo kampaniją, penktadienį nurodė Užsienio reikalų ministerijos atstovas Tanju Bilgicas (Tanžus Bilgičas).

Jis taip pat sakė žurnalistams, kad Ankara, jau priėmusi apie 2 mln. migrantų, tęsia derybas su NATO ir dvišaliais partneriais dėl šalies gynybos pajėgumų sustiprinimo, įskaitant zenitinių raketų sistemų „Patriot“ dislokavimą, bet neprašė Aljanso atsiųsti į Turkiją karinių pajėgų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tad kodėl

tad kodėl portretas
įsileidžia ir po to rėkia bei prašo pagalbos? Pabėgėliai ramiai gali nusėsti tose valstybėse, kuriose karo nėra, bet vis tiek lenda ir ropsčiasi į Europą, vadinasi, Merkel taip norėjo, tai dabar taip ir turi.

asrtd

asrtd portretas
Na tai neileiskit ir tiek tos problemos. Kiekviena salis turi teise saugot savo sienas. Kodel kitos Afrikos valstybes neisileidzia tu suskiu? Todel,kad ju salis ir ju reikalas - nenori ir neisileidzia. O tie,kurie patys isileidzia ir patys del to rekia - tik vaidina. Vadinasi jie nori tu pabegeliu, jei juos isileidzia. Beje, ES net istatymo nera del pabegeliu, nera ne viename teises akte, kad privalu priimt pabegelius del politiniu motyvu. Tik jav turi toki istatyma. Taip kad ner ko cia vaidint. Patys norit, patys parduodat europa musulmonams teroristams ir galvojat,kad nieks nemato ir nesupranta.

Kęstas Br.

Kęstas Br. portretas
Kodėl Sirija negali tapti Rusijai nauju Afganistanu? Nes mes negalime duoti Sirijos opozicijai priešlėktuvinių ginklų, kuriuos ta opozicija galėtų panaudoti prieš Rusijos aviaciją. Rusijos karo Afaganistane metu tokie ginklai buvo dalinami kovotojams prieš Rusiją, nes mūsų, Vakarų, lėktuvų Afganistano ore tada nebuvo. Dabar mūsų kova Sirijoje verčia Vakarų vadovaujamą koaliciją atlikti tūkstančius bombardavimo skrydžių per metus. O Sirijoje ginklai neužsibūna vienose rankose. Ir žmonių pasirinkimas keičiasi, ir ginklai yra parduodami, ir ginklai net tampa karo grobiu. Jie lengvai gali atsisukti prieš Vakarų vadovaujamą koaliciją su katastrofiškomis pasekmėmis. Todėl Sirija negali tapti Rusijai nauju Afganistanu. Daugiau apie tai - guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių