„Malaysia Airlines“ lėktuvas dėl girto keleivio turėjo grįžti atgal

Į Kolombą skridęs „Malaysia Airlines“ lėktuvas dėl girto keleivio turėjo grįžti atgal į Kvala Lumpūrą, sekmadienį pranešė ši nacionalinė oro bendrovė.

Reisu MH179 skridęs lėktuvas iš Kvala Lumpūro pakilo vėlai šeštadienį.

„Tas girtas keleivis netrukus po lėktuvo pakilimo ėmė priekabiauti prie „Malaysia Airlines“ įgulos, – sakoma kompanijos pareiškime. – Dėl jo didelės kūno apimties kiti svečiai turėjo padėti įgulai sulaikyti tą keleivį“.

Oro bendrovė nurodė, kad lėktuvas buvo priverstas grįžti siekiant „užtikrinti jame buvusių (žmonių) saugumą ir komfortą“ ir kad minimas keleivis buvo perduotas pareigūnams.

Kitų detalių kompanija nepateikė.

Anksti sekmadienį „Flightradar24“ „Twitter“ parašė, kad lėktuvas grįžta po dvi valandas trukusio „degalų deginimo siekiant sumažinti svorį tūpimo“ metu.

Pernai „Malaysia Airlines“ patyrė dvi dideles aviacijos tragedijas. 2014 metų kovą dingo reisu MH370 iš Kvala Lumpūro į Pekiną skridęs ir nepaaiškinamai nuo kurso nukrypęs lėktuvas su 239 žmonėmis. Jokių to lėktuvo pėdsakų nerasta iki šiol.

2014-ųjų liepą virš prorusiškų separatistų kontroliuojamos Rytų Ukrainos raketa „žemė-oras“ buvo numuštas reisu MH17 skridęs lėktuvas. Žuvo visi 298 jame buvę žmonės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių