Austras prisipažino žiauriai nužudęs jauną prancūzę

  • Teksto dydis:

Australas trečiadienį teisme pripažino kaltę dėl Brisbano mieste įvykdyto jaunos prancūzės, kurios nuogas kūnas vėliau buvo rastas parke, išprievartavimo ir nužudymo. 

Sophie Collombet (Sofi Kolombė) kūnas buvo aptiktas netoli merginos buto Brisbano pietiniame rajone 2014 metų kovą. Policija pranešė, kad 21-erių metų verslo vadybos studentė buvo mirtinai sumušta.

Netrukus po to, kai buvo aptiktas merginos kūnas, policija sulaikė Benjaminą Milwardą (Bendžaminą Milvordą), kuriam tuo metu buvo 25-eri metai.

Trečiadienį vyras padarė kaltės pripažinimo pareiškimą dviem kaltinimams – dėl nužudymo ir išprievartavimo, naujienų agentūrai AFP sakė Aukščiausiojo Teismo atstovas.  

Vykstant bylos nagrinėjimui 2015 metais kaltintojai sakė, kad B. Milwardas nusikaltimo dieną rūkė metamfetaminą ir gėrė alkoholį.

S. Collombet buvo ketvirtoji užsienio studentė, brutaliai nužudyta Brisbane mažiau nei per pusmetį. Kiek anksčiau peiliu buvo mirtinai subadyta singapūrietė Meena Narayanan (Mina Narajan).

Dar anksčiau Brisbano parke buvo rasta mirtinai sumušta studentė Eunji Ban (Eundži Ban) iš Pietų Korėjos. Praėjus kelioms savaitėms po to, kai buvo aptikta ši mergina, vieno namo kieme negilioje duobėje buvo rastas kitos studentės – Min Tae Kim kūnas – iš Pietų Korėjos kūnas.

Neaptikta įrodymų, kad šie nužudymai gali būti susiję. Pasak policijos, aukos tiesiog atsidūrė netinkamoje vietoje netinkamu laiku.

S. Collombet buvo atsitiktinai užpulta, kai ėjo namo po vakarinės paskaitos Griffitho (Grifito) universitete.

Bausmę B. Milwardui teismas skirs vėliau šį mėnesį. Manoma, kad  S. Collombet šeima atskris iš Prancūzijos išklausyti teismo nuosprendžio žudikui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių