Vengrijos URM: atsisakydamos atvykti pas mus Baltijos šalys demonstruoja blogą skonį

  • Teksto dydis:

Vengrijos užsienio reikalų ministras Peteris Szijjarto pareiškė, kad Baltijos šalys demonstruoja blogą skonį atsisakydamos aukštu lygiu dalyvauti artėjančiuose susitikimuose jo šalyje, susijusiuose su Budapešto pirmininkavimu Europos Sąjungai.

„Manau, kad jie turi blogą skonį, nes būti Vengrijoje yra smagu ir džiugu, – trečiadienį interviu valstybinei rusų naujienų agentūrai „RIA Novosti“ sakė P. Szijjarto. – Taigi jie turėtų atvykti pasimėgauti, bet jei jie nenori atvykti, ką mes galime padaryti?“.

Naujienų agentūra BNS ir kitos žiniasklaidos priemonės anksčiau liepą pranešė, kad Estija, Latvija, Lietuva, Švedija, Suomija ir Lenkija nusprendė nedalyvauti neoficialiuose susitikimuose Vengrijoje ministrų lygiu.

Taip šalys sureagavo į vengrų ministro pirmininko Viktoro Orbano neseniai įvykusį vizitą į Rusiją, kur jis susitiko su prezidentu Vladimiru Putinu.

Formaliuose ES Tarybos posėdžiuose, kurie, nepaisant pirmininkaujančios šalies, vyksta Briuselyje, iš Lietuvos toliau dalyvaus ministrai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

alis...

alis... portretas
aha... ir vengriško vyno pas mus nebeliko?... kodėl?...

Rasa

Rasa portretas
keista bankininko komentara dergenti mane rasa praleidot o ta išsigimėli kabint uždrausta

to del ukrainos pardavimo

to del   ukrainos pardavimo portretas
Pirmoje eilėje ukraina žemiu neturi tai CHACHOLAM LIKS KELI KAIMAI su saliga kad nekurs jankiu maidanu gyvens tyliai be banditizmo nes rusija juos kontroliuos o tos žemės kurias zelia pasiulė už ginklus kuriais žude ukrainiečius bleęfas Rusas špyga jankiui pakiš gales jankiai iš zelios ir kitu prisivogusiu generalu konfiskuoti Kas vyks toliau pasaulyje nuspres Putinas ne jankiai ne Trampas jis tik sustabdys ginklu pinigu tiekima Tik neaišku koki likima Putinas paskirs baltijai norit jus to ar nenorit rėkavot ar ne laukit Putino nurodimu jis tikrai i lietuva neateis 100% jisgali valdyti ir iš toliauVisi tie musu gaideliu ir tos fon varlės kalbos zuikio dainos Šaika ištraukė iš prokuroru nagu Uršule ir vel i sosta nusikaltėle bet jau rizika amseti poniutei su savo nusenuseis žydeliais ir komunisteleis sulinduseis
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių