Ukrainos prezidentas paragino parlamentarus pasitikrinti melo detektoriumi

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis trečiadienį paragino parlamento Finansų komiteto narius, sulaukusius kaltinimų kyšininkavimu, pasitikrinti melo detektoriumi.

Prezidentūros išplatintame pareiškime rašoma, kad į korupcijos skandalą įsivėlę įstatymų leidėjai turėtų atlikti tokį testą, kad įrodytų savo nekaltumą.

Toks prezidento pareiškimas nuskambėjo Ukrainos žiniasklaidai pranešus apie įtarimus, kad keli V. Zelenskio valdančiajai partijai priklausantys Aukščiausiosios Rados nariai paėmė po 30 tūkst. dolerių (27 tūkst. eurų) kyšį, o manais įsipareigojo prastumti pataisas, kurios būtų naudingos su kitu deputatu siejamoms nekilnojamojo turto įmonėms.

Ukrainos prokurorai anksčiau trečiadienį pranešė tiriantys tokius pranešimus.

V. Zelenskis triumfavo per balandį vykusius rinkimus, žadėdamas pažaboti šalyje giliai įsišaknijusią korupciją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kestui ir tulpei-

kestui ir tulpei- portretas
Užsikruškit suknisti kacapai, fašisto putino padlaižiai. Noretumet, IDIOTAI.

Kęstas

Kęstas portretas
Kijevo valdžia - pusiau fašistai. Tuo Vengrijos vadovas Orbanas bandė įtikinti JAV prezidentą Trumpą, remdamasis faktais apie vengrų mažumos kančias Ukrainoje. O kaip mes, Lietuva, siunčiame ginklus tiems pusiau fašistams, nesustodami? Kartokite, vaikučiai su manimi: "Kijevą valdo šunsnukiai fašistai, bet jie yra mūsų šunsnukiai fašistai." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių