Tailando karalius suteikė malonę oficialiai savo meilužei

Tailando karalius Maha Vajiralongkornas suteikė malonę praėjusį rudenį atstumtai oficialiai savo meilužei.

35-erių Sineenat "Koi" Wongvajirapakdi grąžinti visi karališkieji ir kariniai titulai, trečiadienį rašoma oficialiame leidinyje „Royal Gazette".

Koi pernai kelis mėnesius praktiškai buvo antroji karaliaus žmona šalia karalienės Suthidos ir netgi vienu metu turėjo titulą „Chao Khun Phra“, kas išvertus reiškia Karališkoji kilnioji konsortė. Tačiau spalį iš jos titulai buvo atimti, o ji pati įkalinta, nes esą pati panoro tapti karaliene ir buvo nelojali monarchijai.

Jau savaitgalį pasirodė nepatvirtintų pranešimų, kad Koi paleista iš kalėjimo ir nuskraidinta į Vokietiją, kur didžiąją laiko dalį gyvena karalius. Jis čia turi vilą.

Buvusiai generolei majorei Koi 2019 metų liepą buvo suteiktas titulas „Chao Khun Phra“. Tai labai neįprastas žingsnis ir Tailande. Karališkieji rūmai tada kartu paskelbė per 60 nuotraukų. Lygiai toks pat netikėtas spalį buvo ir titulo atėmimas.

Karalius Maha Vajiralongkornas, dar žinomas kaip Rama X, yra vedęs ketvirtą kartą. Iš ankstesnių santykių jis oficialiai turi septynis vaikus. Karalienę Suthidą jis į žmonas paėmė likus kelioms dienoms iki savo karūnavimo šių metų gegužę.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Na

Na  portretas
Putinas manau norėtų būti caras jam karaliaus titulas per žemas.

Ne karalienės nuomonė.

Ne karalienės nuomonė. portretas
Vsio mogut koroli.Taip save karaliais laiko Putinas,Lukošenka.Mano ,kad Rusija ir Baltarusija jų nuosavybės.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių