S. Lavrovas: Rusija pateiks NATO siūlymų dėl teisiškai įpareigojančių saugumo garantijų

Rusija netrukus parengs ir išsiųs NATO šalims pasiūlymus dėl teisiškai įpareigojančių saugumo garantijų, ketvirtadienį pareiškė rusų užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas.

„Norime, kad susitarimai, kuriuos minėjo prezidentas [Vladimiras Putinas] ir kurių sieksime, būtinai būtų teisinio, teisiškai įpareigojančio pobūdžio. Artimiausiu metu parengsime atitinkamus konkrečius siūlymus savo kolegoms vakariečiams ir tikimės, kad į juos bus rimtai atsižvelgta“, – per spaudos konferenciją kalbėjo S. Lavrovas.

Išvakarėse Rusijos prezidentas V. Putinas pareiškė, kad per derybas su JAV ir jų sąjungininkėmis Maskva reikalaus „parengti konkrečius susitarimus, kurie užkirstų kelią bet kokiam tolesniam NATO judėjimui į rytus ir grėsmę mums keliančių ginklų sistemų dislokavimui netoli Rusijos teritorijos“.

 


Šiame straipsnyje: RusijaSergejus LavrovasNATO

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ne maskvos

Ne maskvos portretas
Kgb-istams nurodinėti laisvoms tautoms kaip saugoti savo Nepriklausomybę.Prakeikti okupantai.

Anonimas

Anonimas portretas
>>taip ,jau gyvenome su rusu kolonistais ,,ilgai. .po represine "uzdanga".Atgal jau nenorime; tai zmogaus pazeminimo laikmetis nuzmogejimo ir badmiriavimo ,rusu kolonistu antpludzio amzius. Atgal nenori nei viena europos ,pabaltijo valstybes..Stop ,Rusijos expansijai i vakarus,STOP ,,su savais [netesetais] pasiulymais, ..atshliaushtu vel ishbadeje ordos NUSAVINTU europieciu turta ir ishvietintu --utiu-tiu!! i beribius ledjurio rusyno plotus.. Dabar turime europieciu nepriklausoma sandrauga; turime zmogishka judejima,o ne kalejima uz uzdangos

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis  portretas
Kiekvienama Rusijos beprotnamyje turi kaboti Putino portretas, ir kaboti šūkis -Putinas su mumis. O kas liečia ginkluotę -pamenu Sovietija sudarė neplatinimo sutartį ir po kelių mėnesių apsiginklavo naujo tipo raketomis, su kelis kartus daugiau galvučių, kuom labai didžiavosi karininkai. Tai dabartinis banditinis Maskvos režimas tikrai nepasikeitė į gerają pusę.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių