Princas Harry: praradau motiną, o dabar žmona tampa tų pačių galingų jėgų auka

Meghan Markle (Megan Markl) kelia bylą britų laikraščiui „The Mail on Sunday“, išspausdinusiam jos privatų laišką, sakė jos vyras, princas Harry (Haris), perspėjęs, kad jie buvo priversti imtis veiksmų prieš „nepaliaujamą propagandą“.

Griežtai papriekaištaudamas britų bulvarinei žiniasklaidai Sasekso kunigaikštis sakė, kad spauda jo žmoną persekioja taip pat kaip jo velionę motiną princesę Dianą prieš šios žūtį automobilio katastrofoje Paryžiuje 1997 metais.

„Mano didžiausia baimė, kad istorija kartojasi, – sakoma antradienį paskelbtame princo pareiškime. – Praradau motiną, o dabar matau, kaip žmona tampa tų pačių galingų jėgų auka.“

Mano didžiausia baimė, kad istorija kartojasi.

Pasak Harry, jiedu su žmona imsis teisinių veiksmų dėl privataus laiško turinio, kuris buvo „publikuotas neteisėtai, tyčia destruktyviu būdu“.

Kreipdamasis į minėto laikraščio skaitytojus jis sakė, jog minimu straipsniu jie buvo „tyčia suklaidinti strategiškai praleidžiant tam tikras pastraipas, konkrečius sakinius ir net ypatingus žodžius, kad būtų užmaskuotas melas, kurį jie tvirtino daugiau kaip metus“.

Pareiškime neminimas joks konkretus laiškas, bet anksčiau šiais metais „The Mail on Sunday“ išspausdino straipsnį apie ranka rašytą laišką, kurį Meghan nusiuntė savo susvetimėjusiam tėvui Thomas Markle'ui (Tomui Marklui).

„Deja, mano žmona tapo viena naujausių britų bulvarinės spaudos, kuri vykdo kampanijas prieš asmenis negalvodama apie pasekmes, aukų“, – sakė Harry ir pridūrė, kad ši „negailestinga kampanija intensyvėjo pastaruosius metus, visą jos nėštumą ir auginant mūsų naujagimį sūnų“.

„Ši nenuilstama propaganda turi žmogiškąją kainą, ypač kai ji būna tyčia klaidinga ir piktavališka, ir nors mes toliau stengėmės laikytis ramiai,.. negaliu pradėti aprašinėti, kaip tai buvo skausminga“, – pridūrė jis.

Dar kai Sasekso kunigaikštienė buvo septintą mėnesį nėščia, Holivudo žvaigždė George'as Clooney (Džordžas Klunis) perspėjo, kad ji spaudos yra „juodinama ir persekiojama“ panašiai, kaip buvo persekiojama princesė Diana.

Agresyvumu garsėjanti britų spauda iš pradžių maloniai sutiko M. Markle, atitekėjusią į karališkąją šeimą; buvo rašoma, kad maišytos rasės aktorė įkvėpė naujos gyvybės monarchijai, kartais pavadinamai išsikvėpusia ir atitrūkusia nuo tikrovės.

Tačiau pranešimai apie M. Markle darėsi vis kritiškesni ir bulvariniai leidiniai ėmė mėgautis istorijomis apie kunigaikštienės iširusią amerikietišką šeimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

juk ji aktorė

juk ji aktorė portretas
tai turi būti pripratusi prie spaudos. Tik vaiko gaila...

Dvariškis

Dvariškis portretas
Kieno, jeigu ne karališkosios šeimos užsakymu, tai vyksta?...Karališkajai šeimai netiko princesės Dianos širdies draugas, o dabar netinka princo žmona, kuri yra per daug pasaulietiška ir ne visada paiso naftalininių karališkojo dvaro tradicijų. Princas Harry teisus,kad istorija kartojasi.

Babyte

Babyte portretas
Įdomu ka tada persekioti ir fotografuoti. Haris ir Markle vieninteliai is karaliskos seimos kurie yra gyvi idomus, taisykles lauzantys. Viliamas ir Kate tvarkingi paklusnus, nuobodus, karaliene irgi tvarkos isikunijimas.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių