Nuotraukos, sužavėjusios pasaulį: brolio bučinys – mažajai princesei

  • Teksto dydis:

Kensingtono rūmai šeštadienį paskelbė pirmąsias nuotraukas, kuriose britų princesė Charlotte (Šarlot) įamžinta drauge su princu George‘u (Džordžu) ir kuriose vyresnysis broliukas bučiuoja neseniai gimusią savo sesutę.

Keturiose nuotraukose, kurias padarė princo ir princesės motina, Kembridžo kunigaikštienė Kate (Keit), metų ir devynių mėnesių George‘as sėdi ant sofos ir laiko Charlotte.

Nuotraukos buvo padarytos tuo metu, kai gegužės 2 dieną gimusiai Charlotte buvo maždaug dvi savaitės.

Fotografuota Anmerio dvare, princo Williamo (Viljamo) ir jo žmonos Kate užmiesčio namuose jo senelės karalienės Elizabeth II (Elzbietos II) privačioje Sandringamo valdoje Norfolke Rytų Anglijoje.

Dviem baltomis pagalvėlėmis paremta Charlotte, kaip atrodo, vilki baltus šliaužtinukus ir priderintą megztuką.

Jos brolis vilki baltus marškinius su melsvais apvadais, melsvus šortus ir kojines.

Vienoje nuotraukų George‘as bučiuoja sesutės kaktą, kitoje – meiliai žiūri į ją. Trečioje nuotraukoje princas žiūri aukštyn, o ketvirtoje šypsosi.

„Princas George‘as ir princesė Charlotte drauge namie #WelcomeToTheFamily“, – sakoma Kensingtono rūmų – Williamo ir Kate oficialios rezidencijos Londone – pareiškime paskelbus minimas nuotraukas socialiniuose tinkluose.

„Džiaugiamės galėdami pasidalyti pirmąja princo George‘o su jo mažąja sesute princese Charlotte nuotrauka. Princo George‘o ir princesės Charlotte nuotrauką padarė Kembridžo kunigaikštienė, gegužės viduryje“, – sakoma pareiškime.

Paskelbtų George‘o nuotraukų nėra daug, jis retai matomas viešumoje. Pirmąsias paskelbtas George‘o namuose nuotraukas netrukus po jo gimimo padarė Kate tėvas Michaelas Middletonas (Maiklas Midltonas).



NAUJAUSI KOMENTARAI

ww ats. "diena be Kuno"

ww ats. "diena be Kuno" portretas
O jus tikriausiai noretumete,kad butu rasoma tik apie problemas arba,kad restorane ar savo virtuveje kazkas kepdamas prisvilino blynus? Niekas nesako,kad cia kazkokia ypatinga sensacija,bet rasoma apie viska,kas vyksta pasaulyje ir jeigu jums neidomu,aisku,galite paprasciausiai neskaityti. Man,pvz.,nepatinka,kai per televizija rodo,kaip kaime koliojasi girti kaimieciai,tai as paprasciausiai neziuriu,Siulyciau jums daryti ta pati - neziureti ar neskaityti apie tai,kas neidomu ir nereikia kritikuoti. Jusu gyvenimas idomus tik jums ir jusu artimiesiems,o zinomu zmoniu gyvenimas visada narpliojamas po kauleli,tai nereikia piktintis. Paprasciausiai - neskaitykite.

Diena ne Kuno

Diena ne Kuno portretas
Labas vakaras, gerbiami žiūrovai. Jūsų dėmesiui – super mega hiper svarbios naujienos. Lady Gaga šuniukas vakar pakakojo tris kartus. Ekspertams tai sukėlė didžiulį susirūpinimą, kadangi šio šuniuko norma – keturi kartai per dieną. Vyriausybėje krizė. Per posėdį, kuriame buvo svarstoma bobučių, prekiaujančių neleistinose vietose problema, vyriausybės nariai taip ir nesugebėjo nuspręsti, ką daryti su tomis saulėgrąžomis pardavinėjančiomis pažeidėjomis. 100 vaikučių aplankė vietinį akvariumą ir pažaidė su delfinais. Delfiniukas Žužu džiugiai pasveikino besišypsančius vaikus. Ir pabaigai. Mes laikome jus visus idiotais ir net nesiruošiame atkreipti jūsų dėmesio į realias žmonijos problemas. Nes mums iš to jokios naudos. Toliau – sportas ir orai. Likite su mumis.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių