Neonacis „Kapotė“ atskleidė dar vieną pedofilą

 

Teisėsaugos pareigūno žingsnį atsistatydinti paskatino skandalas dėl įtarimų pedofilija. Tą lėmė internete staigiai išplitęs vaizdo įrašas, kuriame jį „tardo“ anksčiau teistas neonacis Maksimas Marcinkevičius, pravarde „Kapotė“, skelbia NewsRu.com.

Rusijos Federacinės Antstolių tarnybos (RFAT) vadovas Arturas Parfenčikovas šį pirmadienį pasirašė Maskvos srities administracijos departamento vadovo pavaduotojo Andrejaus Kaminovo prašymą dėl atsistatydinimo. Šioje įstaigoje jis įsidarbino 2012 m. birželį.

Skandalas kilo po to, kai į minėtą valstybės tarnautoją panašus vyras buvo nufilmuotas bute kartu su aktyvistų judėjimu „Užrauk pedofiliją“ (Оккупай педофиляй).

Vienas judėjimo aktyvistų Andžejus Kmiticas nurodo, kad A. Kaminovas kelias dienas socialiniame tinkle "VKontakte" susirašinėjo su „masalu“ - 14-mečiu paaugliu. Esą pokalbių metu jis kelis kartus papasakojo apie savo seksualinius troškimus berniukams.

Tarnautojas siūlė paaugliui už oralinį seksą ir kartu gerai praleistą laiką atseikėti 1 tūkstantį rublių (apie 80 litų).

Berniukas, kurio veiksmus kontroliavo „antipedofilai“, A. Kaminovą pakvietė į pasimatymą. Tarnautojui nepasisekė – bute jo laukė „Kapotė“ ir jo bendrininkai.

Vaizdo įraše matyti, kaip pareigūnas staigiai ir pats tapo „antipedofilu“, įrodinėdamas esą atėjo berniukui pravesti auklėjamąją pamokėlę. Už tą patį tūkstantį rublių.

Neaišku, ko labiau pabijojo „jauko“ tėvai – tarnautojo užnugario ar susitepusio „Kapotės“, tačiau į šalies teisėsaugos institucijas nutarė nesikreipti.

Jį pagavome. Dabar nuo visuomenės priklausys, kaip jis jausis, ar toliau dirbs, ar vaikštinės gatvėmis, ar metro jam daužys galvą, ar liks bendruomenėje, o gal bus priverstas bėgti į mišką ", - į filmavimo kamerą teigė „Kapotė“.

A. Kaminovą judėjimas teigia „susekęs“ po susitikimo peržvelgęs nuotraukas šalies institucijų svetainėse internete, nes jis pats teigė tik „susijęs“ su FST.

Judėjimas „Užrauk pedofiliją“ įkurtas beveik prieš metus. Į jų „spąstus“ patenka žinomi ir įtakingi asmenys. Jų veikla vertinama kiek prieštaringai, nes padaliniai Permėje ir Kirove pagarsėjo ne „demaskavimais“, o plėšikavimais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

12 kedziu

12 kedziu portretas
zzurnaliugos loxai..kapote ;DD tai medvedevas butu meskutis..;DDD

pats

pats portretas
kapote i pedofila nesa

kardas

kardas portretas
o čia tai realia veikia vyrai, tai ne tie violetiniai atseit pedofilų priešai, bet nei vieno dar pedofilo nesugavo realiai....tik parėkaut moka.. seime sulinde bezda tyliai....
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių