Maltos policijos sąjunga paragino pareigūnus lakuotis nagus, dažytis plaukus, augintis barzdas

Maltos policijos sąjunga penktadienį paragino pareigūnus auginti barzdas, dažyti plaukus ir lakuoti nagus, nes pradėtas ginčas su policijos pajėgomis dėl veido plaukų.

Maltos policijos sąjunga (MPU) sako, kad 1 779 nariai iš 2 tūkst. jos karių praėjusį mėnesį pasiskundė dėl naujos direktyvos, įpareigojančios visus pareigūnus skustis, kitaip jiems bus taikomos drausminės nuobaudos.

Penktadienį išplatintame pranešime profesinė sąjunga pakartojo, kad įsakymas, draudžiantis bet kokias „barzdas, barzdeles ir jų variacijas“, nėra nustatomas įstatymu, jame tik nurodoma, kad uniformuoti pareigūnai turi būti švariai nusiskutę. MPU teigė, kad policijos komisarui neatsakius į skundą ji pradeda oficialų ginčo procesą ir ragina pareigūnus nuo kitos savaitės pareikšti savo nuomonę.

MPU pareiškė, kad „nurodo“ savo nariams, jog nuo pirmadienio pareigūnai – uniformuoti ar paprastais drabužiais – „gali nešioti barzdą tol, kol ji yra gerai prižiūrėta“. Taip pat direktyvoje, būtinai atkreipsiančioje  aukščiausio pajėgų sluoksnio dėmesį, sąjunga nariams nurodė, jog „gali būti naudojamas bet kokios spalvos nagų lakas“, o „plaukai gali būti dažomi (išskyrus ryškiomis spalvomis)“ ir pareigūnai „gali nedėvėti policininko kepuraitės“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

AS

AS portretas
O KUR VYRAI!!!

.

. portretas
kodel lietuvoi tai nepadaro?

Nuomonė

Nuomonė portretas
Maltoj priviso per daug p.ederastų. Del to ir siunta.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių