Kremlius referendumo rezultatus pavadino V. Putino „triumfu“

Kremlius referendumo dėl Rusijos konstitucijos pataisų rezultatus pavadino prezidento Vladimiro Putino „triumfu“ . Didelis pritarimas naujam pagrindiniam šalies įstatymui rodo didelį gyventojų pasitikėjimą V. Putinu, ketvirtadienį pareiškė Kremliaus atstovas Dmitrijus Peskovas, kurį cituoja agentūra „Interfax“.

De facto tai buvo triumfo referendumas dėl pasitikėjimo V. Putinu“, – kalbėjo D. Peskovas. Anot jo, žmonių susidomėjimą naująja konstitucija buvo galima nuspėti.

„Tačiau, žinoma, buvo labai sunku prognozuoti, kad aktyvumas bus toks didelis ir kad toks aukščiausio lygio bus pasitikėjimas“, – tęsė Kremliaus atstovas.

Referendume dėl Rusijos konstitucijos pataisų V. Putinas, preliminariais duomenimis, švenčia aiškią pergalę. Rikimų komisijos duomenimis, už konstitucijos reformą balsavo 77,9 proc. rinkėjų. Tai leis V. Putinui likti poste dar dvi kadencijas. Jei būtų perrinktas, jis tada galėtų valdyti iki 2036-ųjų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Butu idomu, jei butu neprabalsave... :DDD Jei jau renge referenduma karantino metu, tai aisku, kad rezultatai bus teigiami organizatoriams.

jo

jo portretas
Skalbimo miltelių ir alaus balsavusiems nedalijo? Tada nedZymokrašiški :)))

taip

taip portretas
rusai yra vieningi ir protingi ir nereikia tautos juodint nes ir ji nemaziau nukentejo nuo prisiplakusiu zyd u kai/p beri/ja irkt taip kad ne patys rusai veze i sibira o tokie pat prisiplakeliai kai/p ir dabar juk patys lietuviai skunde 1 kita tas pat ir siandi/en galim tik imti pavyzdi o jav tai PKkurio pabaiga neaiski ir jei Trumpas laimes tai butu pasauline pergale pries kinus ir zydus sedekime i/r niekur neliskime tai liecia ypac linke?...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių