J. Stoltenbergas: NATO nepripažįsta Rusijos ir Pietų Osetijos sutarties

  • Teksto dydis:

NATO nepripažįsta Rusijos ir Pietų Osetijos aljanso ir integracijos sutarties, pasirašytos kovo 18 dieną, pareiškė NATO generalinis sekretorius Jensas Stoltenbergas.

„Vadinamoji sutartis yra dar vienas Rusijos Federacijos žingsnis, sunkinantis tarptautinės bendruomenės pastangas stiprinti saugumą ir stabilumą regione“, – sakoma NATO būstinėje Briuselyje trečiadienį išplatintame pranešime.

J.Stoltenbergas taip pat nurodė, kad ši sutartis „pažeidžia Gruzijos suverenumą ir teritorinį vientisumą bei įžūliai prieštarauja tarptautinės teisės principams, ESBO principams ir Rusijos tarptautiniams įsipareigojimams“.

„Pietų Osetija ir Abchazija yra neatskiriamos Gruzijos dalys. NATO visiškai palaiko Gruzijos suverenumą ir teritorinį vientisumą tarptautiniu mastu pripažintose ribose. Mes teberaginame Rusija atšaukti Gruzijos regionų – Pietų Osetijos ir Abchazijos – pripažinimą nepriklausomomis valstybėmis ir išvesti savo pajėgas iš Gruzijos“, – pabrėžė Šiaurės Atlanto aljanso vadovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cha cha cha tiem idiotam

cha cha cha tiem idiotam portretas
Nato jiega didziule? Pasakas sekti reikia vaikam.Kaip afganistane nato debilai kariavo-visas pasaulys juokiasi.Aviacija nato turi nebloga,bet sausumos kariuomene tai tikrai kad pajuokos objektas.Pririnko narkomanu visam pasaulyj,kurie ir nemoka ir nenori kariauti.Kariauja nato gerai tik su juodasikniais.Ten kur gera prieslektuvine gynyba-nato niekad nelis o sausumos kariuomenes nera,ir bailiai didziausi

trolintojams

trolintojams portretas
NATO paskelbė, ką privalėjo paskelbti ir toliau sau ramiai gyvena, nes jos karinė jėga yra didžiulė, o štai ruskyno pitekantropus, įskaitant trolintojus iš Lietuvos, čia pasiskelbusius, tuoj surėmė isterijos sąrėmiai, tuoj pulta aukštinti ruskyno, bet kažkodėl niekas iš tų trolintojų ruskyne gerai nesijaučia, ten negyvena, kodėl? ar jie nemyli pitekantropo putlerio?

malaciai

malaciai  portretas
taip ir toliau Rusija saunuoliai kas tas nato pas save tegul tvarka daro oi kaip nori suzlugdyti Rusija nieko neiseis va ten zmones vieninga tauta o musu tauta tik siknas laizo kitiems
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių