J. Boltonas: D. Trumpas yra amoralus prezidentas

JAV prezidentas Donaldas Trumpas yra „amoralus“ Baltųjų rūmų šeimininkas, kuris visą dėmesį sutelkė į tai, kas jam padėtų būti perrinktam antrai kadencijai. Tai pirmadienį paskelbtame interviu Ispanijos laikraščiui „El Pais“ pareiškė buvęs Amerikos prezidento patarėjas nacionalinio saugumo klausimais Johnas Boltonas.

„Manau, kad jis yra amoralus prezidentas, kuris visą dėmesį skiria tiems dalykams, kurie jam padės būti perrinktam, nebūtinai darydamas tai, kas būtų geriausia Jungtinėms Valstijoms“, - sakė J. Boltonas.

„Aš jam keliolika kartų aiškinau, kad Korėjos pusiasalis buvo padalytas 1945 metais, bet jis niekada šito neįsidėmėjo, - teigė buvęs prezidento patarėjas. – Kitais atvejais nepavyksta įsikišti, pavyzdžiui, kai jis Theresai May (Didžiosios Britanijos premjerei nuo 2016 iki 2019 metų) pareiškė: „Ar Jungtinė Karalystė tikrai yra branduolinė valstybė?“. „Žmonės jau žino, kad jis mažai išmano istoriją ir nėra suinteresuotas į ją gilintis“, - teigė J. Boltonas.

71 metų J. Boltonas parašė knygą „Kambarys, kur tai nutiko: Baltųjų rūmų memuarai“ (The Room Where It Happened: A White House Memoir), kurioje atskleidė politikos formavimo proceso Baltuosiuose rūmuose detales.



NAUJAUSI KOMENTARAI

earht king

earht king portretas
protingo vyro išsakytos nuomones koki vyra turėjo d trampas amoralus prezidentas toliau nevelka savo makaules mastymo ir net blogai išmano istorijos puslapius geografijos ir matomai, tik žino kur yra putinas į ta pusę žiūri net akiu neužmerkia , o tik galva lingoja valodia ar ne tiesa yra tarpe mūsų, du draugai pagal pasakos motyvus ėjo mišku ir sutyko meška sibiro taip vienas į medi išoko staiga o kitas nukryto išgasčio pilnas ir apsimetė kad yra negyvas, meškėnas suprato triuka gulinčio ir į ausi prašneko vyras ne ta polityka druga pasikvėtėi, sau į porininkus , bet trampas staiga prabyla mėškėnui, ar tu nežinai kad aš ne dėl draugystės druga suradau bet dėl oligarhu vogiamu pinigu milijardinius sumos maišus juk tie man pagal draudyste neša jau sunešė puse rusijos sumos ir dar galo nesimato užtai aš noriu toliau melžti rusija, juk naujas prezidentas nesugebės šita fokusa regsti , ne visi yra omuralus, šitas menas ne visiems skirtas,
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių