J. Bidenas ketina pasirašyti įstatymo projektą dėl JAV skolos „lubų“

  • Teksto dydis:

JAV prezidentas Joe Bidenas (Džo Baidenas) penktadienį pareiškė, kad šeštadienį pasirašys įstatymo projektą, kuriuo šalies skolinimosi įgaliojimai pratęsiami iki 2024-ųjų.

Taip bus panaikinta katastrofiškų pasekmių galėjusio turėti įsipareigojimų nevykdymo grėsmė, pakibusi virš didžiausios pasaulio ekonomikos.

„Pasirašysiu rytoj“, – Ovaliajame kabinete kreipdamasis į tautą sakė J. Bidenas.

Jei įstatymo projektas nebūtų priimtas, tikėtasi, kad jau pirmadienį, birželio 5-ąją, būtų pasibaigusios vyriausybės lėšos, ir, jo teigimu, niekas nebūtų buvę labiau katastrofiška.

Šia priemone, kurią parengė J. Bidenas ir Atstovų Rūmų respublikonai, iki 2024 metų sustabdomas skolos „lubų“ nustatymas ir šiek tiek sumažinamos vyriausybės išlaidos kitais metais.


Šiame straipsnyje: Joe Bidenaspaskolų lubosJAV

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nieko jis ten nepriiminėja

Nieko jis ten nepriiminėja portretas
Tiesiog pasirašo ir kaip marionetė atbūna dieną tose pareigose.. daug kas kalba, kad neaišku kas valdo rosieją, tai tą patį galima pasakyti ir apie šitą prezidentą. Beje, mūsų irgi panašus į dekoratyvinį..

Mano manymu

Mano manymu  portretas
Visai nukvako pampersinis senis, tikra jankiu imperijalistu gėda ir nelaimė

/////

///// portretas
Jokių sprendimų negali priimti Bidenas nes jo sveikatos stovis toks, kad jis negali rimtai spręsti bet kokius reikalus.Nesuprantu,jam metas skubiai atsistatydinti ,jegu nori dar pagyventi.Jis turi rimtų problemų du sveikata.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių