Gardine sulaikyta Baltarusijos lenkų sąjungos vadovė A. Borys

Antradienį Gardine buvo sulaikyta Baltarusijos lenkų sąjungos vadovė Andżelika Borys. Tai tviteryje pranešė Lenkijos užsienio reikalų ministro pavaduotojas Marcinas Przydaczius.

„Lenkijos URM gavo informaciją apie Baltarusijos lenkų sąjungos vadovės A. Borys sulaikymą. Lenkijos konsulas Gardine skubiai išvyko į arešto vietą ir stengiasi užmegzti kontaktą su vietos valdžios atstovais, kad išsiaiškintų sulaikymo aplinkybes“, - parašė jis, pridurdamas, kad konsulas taip pat mėgina susisiekti su pačia A. Borys.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

NET NEABEJOJU - CICHANOVSKOS BENDRAŽYGĖ

NET NEABEJOJU - CICHANOVSKOS BENDRAŽYGĖ portretas
Tokias 20 metų už grotų griežto režimo kolonijoje. Tai būtų pamoka tiems, kurie kišasi į svetimų valstybių vidaus reikalus. Įsivaizduoju - kiek tokių būtų iš Lietuvos...Ir...neabejoju, kad ir tie bus supakuoti.

Kęstas

Kęstas portretas
"Bideno komandą išbando ne tik dideli berniukai. Vašingtono forto McNairo pareigūnai sugriežtino saugumą po pranešimų apie Irano grasinimus šiam objektui. Teigiama, kad Šiaurės Korėja eina link naujų tolimojo nuotolio raketų bandymų. Talibanas paskelbė planuojantis įvesti „islamo valdžią“ Afganistanui, kai išeis Amerikos pajėgos. Tuo tarpu JAV specialiosios pajėgos atvyko į Mozambiką mokyti vietos kariuomenės, susidūrusios su dideliu ISIS suderintų partizanų grupių puolimu. Baltarusijos valdžia iš esmės sutriuškino demokratijos judėjimą toje šalyje, o Birmos kariuomenė, nepaisydama precedento neturinčios opozicijos namuose ir kritikos užsienyje, nerodo jokių požymių, kad būtų sušvelninta valdžia." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių