Galutiniai JK rinkimų rezultatai: toriai parlamente turės 365 vietas

  • Teksto dydis:

Jungtinės Karalystės parlamento žemuosiuose rūmuose premjero Boriso Johnsono (Boriso Džonsono) Konservatorių partija gavo 365 mandatus ir turės 80 vietų daugumą, rodo ketvirtadienį įvykusių rinkimų galutiniai rezultatai.

Pagrindinė opozicinė Leiboristų partija 650 vietų Bendruomenių Rūmuose turės 203 atstovus, o trečia likusi Škotijos nacionalinė partija (SNP) – 48.

Prieš „Brexitą“ nusistatę liberalai demokratai gavo 11 mandatų, o kitos partijos pasidalys 23 vietas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ne anglas

Ne anglas portretas
Sukurs JK savo įstatymų paketą ir gyvens kaip nori.. O Lietuva bus EU su visais įstatymais ir įsipareigojimais..

Kopūstas.

Kopūstas.  portretas
Gaunas taip jog anglai gudriasni bei protingiasni.

Kęstas

Kęstas portretas
Britų balsavimas už Brexitą reiškia, kad laisvai tarptautinei prekybai ir ja paremtam Lietuvos ūkiui ateina galas. "Tarptautinės prekybos susitarimų griovimą lėmė didėjantis visuomenės pyktis daugelyje šalių dėl didėjančios ekonominės nelygybės ir suvokimas, kad tarptautinė prekyba valdančiajai klasei buvo naudinga, paliekant paprastus žmones tuščiomis rankomis." Brexitas ir JAV prekybos karas su Kinija pasaulio valdančiuosius jau pasiekė. Toliau bus dar daugiau. Lietuva su jos pigaus eksporto dominavimu ūkyje atsiduria nepavydėtinoje padėtyje. Žmonės bruzda. Elitas tyli ir gabena pinigus į ofšorus (dujų geldos pavyzdžiu). Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių