G. W. Bushui atlikta operacija - atidaryta buvusi blokuota širdies arterija

  • Teksto dydis:

Buvusiam JAV prezidentui George'ui W.Bushui (Džordžui V.Bušui) antradienį atlikta operacija - išvalyta užblokuota arterija širdyje, bet jau kitą savaitę jis pasiryžęs vėl gyventi įprastu režimu, pranešė jo biuras.

Gydytojai pastebėjo negalavimą įprasto patikrinimo metu pirmadienį ir per operaciją Teksase sėkmingai įsodino 67-erių eksprezidentui įtaisą, vadinamąjį stentą, kuriuo buvo atkurta normali kraujotaka.

"Prezidento Busho nuotaika puiki, jis pasiryžęs rytoj grįžti namo ir ketvirtadienį jau laikytis normalaus režimo", - sakoma G.W.Busho biuro pranešime.

G.W.Bushas, 43-iasis JAV prezidentas, šiame poste tarnavęs dvi kadencijas - nuo 2001-ųjų iki 2009-ųjų, gyvena Dalase.

Buvusio prezidento, George'o H.W.Busho (Džordžo H.V.Bušo), sūnui teko vadovauti tokiu metu, kai "al Qaeda" 2001-ųjų rugsėjo 11-ąją surengė mirtininkų išpuolius keleiviniais lėktuvais ir po to.

Pasitraukęs iš prezidento posto į Dalasą per pastaruosius penkerius metus jis retai rodosi viešai ir nedalyvauja politiniuose debatuose.

Baltieji rūmai dar nereagavo  į G.W.Busho operaciją.

2008 metais per prezidento rinkimų kampaniją Barackas Obama (Barakas Obama) kritikavo G.W.Busho karų nusiaubtą palikimą.

Bet B.Obama maloniai prabilo apie G.W.Bushą, kai balandį Dalase buvo atidaroma jo vardo biblioteka. B.Obama pagyrė šio respublikono jėgą ir ryžtą šalies tarnyboje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

VVVVV

VVVVV portretas
O AS MANIAU KAD JIS SENIAUSIAI PASTIPO.....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių