„Facebook“ uždraus „antivakserių“ reklamas

Socialinių tinklų milžinė „Facebook“ paskelbė uždraudžianti reklamas, kuriose žmonės raginami nesiskiepyti.

Taip „Facebook“ siekia kovoti su dezinformacija, susijusia su koronaviruso pandemija.

Tiesa, kol kas neaišku, ar „Facebook“ politika prieš skiepus nusistačiusių žmonių atžvilgiu bus labai griežtas, nes draudimas galios tik reklamoms, kuriose „aiškiai išreikštas“ raginimas nesiskiepyti.

„Reklamos, kuriose pasisakoma už arba prieš įstatymus ar Vyriausybės nutarimus, susijusius su vakcinomis – įskaitant vakciną nuo COVID-19 – vis dar bus leidžiamos“, – sakoma „Facebook“ pranešime.

Į šią kampaniją, sutampančią su gripo sezono pradžia, taip pat įtraukiama ir informacijos apie vakciną nuo gripo kampanija, kuria siekiama sustiprinti visuomenės sveikatos ekspertų balsą.

„Mūsų tikslas yra padėti, kad žinios apie vakcinų saugumą ir veiksmingumą pasiektų platų žmonių ratą, tuo pačiu uždraudžiant dezinformacinę reklamą, kuri gali pakenkti visuomenės sveikatai“, – teigia „Facebook“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tomas

Tomas portretas
Cenzūra...

Alvydas

Alvydas portretas
Visiškai pritariu...

chm

chm portretas
Tai tik įrodo kad propaganda yra čia, o ne ten kur skleidžiama tiesa, nes tai kas daroma slaptai, bijoma viešinimo, ir siekiama uždrausti. Nieko tokio, pasaulis pagal scenarijų, irgi gerai, tik kad savo vaikų gaila.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių