ES migracijos komisaras: ES nesileis šantažuojama Turkijos

Turkijos prezidentui Recepui Tayypui Erdoganui pagrasinus „milijonams“ pabėgėlių atverti sienas su Europos Sąjunga, ES migracijos komisaras Margaritis Schinas paragino šalis nares būti susitelkusias.

Visuomet, kai ES susiduria su išbandymais, ji turi demonstruoti „vienybę“, - sakė komisaras pirmadienį Berlyne. „Niekas negali ES šantažuoti ar bauginti“, - pabrėžė jis.

Dėl situacijos Graikijos pasienyje M. Schinas sekmadienį pareikalavo ES vidaus reikalų ministrų susitikimo. Šiuo metu tūkstančiai pabėgėlių iš Turkijos mėgina per sieną su Graikija patekti į ES.

R. T. Erdoganas šeštadienį paskelbė, kad netrukdys pabėgėliams kirsti Turkijos sienos ES kryptimi. Jis argumentavo, kad Briuselis nesilaiko 2016 metų kovą pasirašyto pabėgėlių pakto.

Savo kalboje per televiziją pirmadienį R. T. Erdoganas sakė, kad nuo tada „šimtai tūkstančių“ pabėgėlių leidosi Europos kryptimi. Netrukus jų esą bus „milijonai“. AFP reporteriai iš Turkijos ir Graikijos pasienio pranešė, kad šis skaičius gerokai perdėtas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

pavelavai su savo isvedziojimais

pavelavai  su  savo  isvedziojimais   portretas
asile nelaimingas .......

Anonimas

Anonimas portretas
pederast-liberast-marksistinis Jevrokolchozas TURI BUTI SUNAIKINTAS. Saunuolis Erdoganas. Varyk milijonus juodasikniu i pederasine ES. Greiciau pastips.

ano

ano portretas
sitas padlapadisahas/ genocida dare su savo zmonem armenus zude o jav masonai /zydai/ organizavo genosida sirams ir kt. arabu tautoms zinodami kad rusai jo nepulsnes tai nato ir sis isgama nori sugriaut eurosajunga ir ta daro sekmingai ir kaip mosad susidorojo si persu generolu reiketu pagalvot apie si tirona nes per ji gali kilti 3PK ?...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių