Dokumentiniame filme B. Clintonas prakalbo apie romaną su M. Lewinsky

Buvęs JAV prezidentas Billas Clintonas teigia, kad jo romanas su Baltųjų rūmų stažuotoja Monica Lewinsky jam buvo būdas suvaldyti įtampą ir nerimą.

Kaip praneša BBC, jis tai pareiškė dokumentiniame filme „Hillary“, kuriame apžvelgiamas jo žmonos Hillary Clinton, 2016 metais kovojusios dėl JAV prezidento posto, gyvenimas.

„Tai, ką aš padariau, buvo blogai. Tu jauti, kad vos laikaisi ant kojų: tu ištvėrei 15 raundų kovoje dėl prizo, o ją pratęsia iki 30 raundų. Ir šit atsiranda kažkas, kas gali kuriam laikui atitraukti tavo mintis. Visi gyvenime patiria spaudimą, nusivylimus ir baimes. Aš tai padariau, kad suvaldyčiau įtampą ir nerimą“, – sakė B. Clintonas.

1998 metais buvo sužinota apie B. Clintono ir M. Lewinsky santykius, kuriuos jis iš pradžių neigė. Dėl melagingų parodymų davimo buvo pradėta prezidento apkaltos procedūra. Per balsavimą Senate B. Clintonas buvo išteisintas.

M. Lewinsky visada tvirtino užmezgusi romaną su prezidentu savo noru, dėl ko dabar gailisi, tačiau kartu teigė, kad ši istorija yra piktnaudžiavimo valdžia pavyzdys. 2014 metais moteris pareiškė, jog ji šioje situacijoje buvo paversta atpirkimo ožiu siekiant apsaugoti valdžioje buvusius asmenis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Faina \\\\\\.../////

Faina   \\\\\\...///// portretas
žydelka.Mes irgi turim "FAINĄ"kliuklianskią.

ko

ko portretas
noret juk tai demon.. kratukai o zmona turbut lesbizydelka is masonu kompanijos....

...

... portretas
Filme bus ir dokomentiniai kadrai kaip jinai jam čiulpia?.. :s
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių