Būsto kainos per metus paaugo 19,1 proc.

  • Teksto dydis:

Būsto kainos Lietuvoje šių metų pirmąjį ketvirtį, palyginti su tuo pačiu ketvirčiu 2021 metais, padidėjo 19,1 proc.

Naujos statybos būstai pabrango 17,7 proc., iš jų butai daugiabučiuose namuose – 18 proc., vienbučiai ir dvibučiai namai – 17,1 proc. Ankstesnės statybos būstai brango 20 proc., iš jų daugiabučiuose namuose – 21,6 proc., vienbučiai ir dvibučiai namai – 15,8 proc., pranešė Statistikos departamentas.

Per ketvirtį – pirmąjį ketvirtį, palyginti su 2021 metų paskutiniuoju ketvirčiu – būsto kainos padidėjo 4,4 proc.

Naujos statybos būstai brango 4,1 proc., iš jų vienbučiai ir dvibučiai namai – 3,6 proc., butai daugiabučiuose namuose – 4,4 proc. Ankstesnės statybos būstai brango 4,6 proc., iš jų butai daugiabučiuose namuose pabrango 4,7 proc., vienbučiai ir dvibučiai namai – 4,2 proc.

Vilniaus mieste naujos statybos būstai per ketvirtį brango 5 proc., per metus – 19,6 proc., ankstesnės statybos – atitinkamai 5,9 proc. ir 22,5 procento.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nebus kritimo

nebus kritimo portretas
nes lietuviu antra religija yra NT...be to bankuose puciasi EURAI lietuviu indeliai jau 21 milijardas, rekordu rekordai,,,taigi jei ir bus kokia krize, tie pinigai prades judeti, nes lietuvis tulas laukia kaip tik krizes kad viskas pigs, ir tada tik pirks ko jam reikia....Mes visiskai kitaip mastome nei JAV, ar vakaru EUROPA. todel ir isgyvename bene vieninteliai vakaru salyse zmones yra tiek mazai prasiskoline palyginus su vakarais...pas mus nera taip kad kiekvienas ar kas antras naudojasi kreditine, beveik visi perka NT su paskolas ir pan. todel ir yra tas fenomenas kad kuras gali buti ir 3 eur, ir vis tiek lietuviui ta dzin, nes yra is ko moketi...Tad ESU 100 proc tikras kad musu lietuviu, krize tikrai nepaveiks stipriai.

Anonimas

Anonimas portretas
laukiam kritimo 30 % kuris RUDENI TURETU prasideti !
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių