Viešbutis darbuotojus vilioja tatuiruotėmis ir auskarais: tokio antplūdžio nesitikėjo

  • Teksto dydis:

Šviežias rašalas tiesiai po oda. Apie tatuiruotę ant kūno ypač svajoja jaunoji karta. Bet ne visi gali sau tai leisti. Tad viešbučių grupė „Ruby Hotels“ Austrijoje sugalvojo, kaip pritraukti darbuotojų. Siūlo tatuiruotes, auskarų vėrimą, įmantrias šukuosenas – ir visa tai dykai, pasakojama LNK reportaže.  

„Mes vertiname darbuotojus, kurie turi charakterį, sielą ir išties yra išskirtinės asmenybės. O šiais laikais gana įprasta atkreipti dėmesį į save. Tokius žmones ir tikimės įdarbinti“, – kalbėjo viešbučio personalo vadovė Uta Schurer.

Visas LNK reportažas vaizdo įraše:

Mes vertiname darbuotojus, kurie turi charakterį, sielą ir išties yra išskirtinės asmenybės. Tokius žmones ir tikimės įdarbinti.

Nepatrauklios darbo valandos ir ganėtinai menkas atlyginimas gerokai praretino darbuotojų gretas viešbučiuose dar iki pandemijos. Vėliau prisidėjo ir infliacija. Tikimasi, kad ši nauja premija padės ne tik spręsti bėdą – darbuotojų stygių, bet ir įmonėms suteiks galimybę atsiskleisti unikaliais darbuotojais. O juk iki šiol apstu įmonių, kuriose tatuiruotas kūnas, įmantri šukuosena yra tabu. 

„Man neteko slėptis, bet ilgos rankovės ar golfas viską pridengia, taip buvo nuo seno“, –  sakė viešbučio darbuotoja Romana Six. 

Viešbučių tinklas trina rankomis. Sako gavęs kur kas daugiau paraiškų. Tiesa, su nauja tatuiruote greitai iš darbo nepabėgsi. Nauji darbuotojai gauna pasirinktą premiją, jei po pusmečio nemeta darbo. Dovana gali siekti iki pusės tūkstančio eurų. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Išvada

Išvada portretas
Debilai.

taip

taip portretas
griztama i laukini amziu negru aborigenu indenu tai kazkoks psihinis vyrusas praeitu amz iu kaip ir visas sis lgbt marazmas iskrypeliu satanystu ???===

kurie bjauroja savo kūną tatuiruotėmis,

kurie bjauroja savo kūną tatuiruotėmis,  portretas
yra n e n o r m a l ū s ,tokie NEGEBA valdyti savo PROTĄ -tai į s i t i k i n a u gyvenimo tikrovėje
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių