Anglijoje atšaukiamas reikalavimas dėvėti kaukes, nebereikės ir skiepų pasų

Anglijos teritorijoje ketvirtadienį reikšmingai sušvelnintos kovos su COVID-19 priemonės, pranešė transliuotojas BBC.

Be kitų dalykų, atšaukiamas reikalavimas dėvėti medicinines kaukes, nebereikės ir skiepų pasų.

„Mūsų vakcinos, testavimas ir antivirusiniai preparatai yra tvirta apsaugos garantija ir sudaro sąlygas mums atsargiai atkurti daugiau laisvių“, – sakė Jungtinės Karalystės sveikatos reikalų sekretorius Sajidas Javidas (Sadžidas Džavidas).

Pasak jo, šias priemones galima atšaukti, nes pasiekta reikšminga vakcinacijos sėkmė ir geriau suprantama, kaip gydyti koronaviruso sukeliamą ligą.

JK ministro pirmininko Boriso Johnsono (Boriso Džonsono) atstovas sakė, kad kaukių dėvėjimas dabar bus kiekvieno asmeninis reikalas.

Tačiau kai kurios parduotuvės paskelbė, kad ir toliau prašys žmonių dėvėti kaukes. Traukiniuose keleiviai taip pat turėtų būti su kaukėmis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Med.

Med. portretas
O tu skudurų ant snukio taip pat nereikia jau Lietuvoje. Nuo ju tik suserga žmonės ,sintetika ant veido.Kaukės ,respiratoriai pagaminti is medžiagos kuri kenkia žmogui. Ar yra jų sveikatos sertifikatai ????

Jonas

Jonas portretas
Anglijoje ir nebuvo g.pasų, kurių irgi Anglijos įstatymuose jų nėra.Nebuvo prievartos kaukių devejimui ,gydė žmones ligoninėse ,vėžių sergančius .I parduotuves nebuvo uždrausta žmonėms eiti,nebuvo rūšiuojami i skiepytus ir neskiepytus.Idiotai Lietuvos vyriausybėje ,nenutuoket kam pastūmėti tapote.Žmonės keršto ,pykčio pilni, neišpirksite tai ką padarėte žmonėms Lietuvoje. Ir tas panaikintas popieriaus galiojimas, nepadės sušvelninti padėties.Vienas kelias būtų vyriausybei visai atsistatydinti.

o

o portretas
/musu/ idartistai toliau su bergsaika ir /geroves/ korifejum toliai vykdo fasistyne svabprograma privaloma autonazija marmalo deka ===
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių