Vilniuje sulaikytas vagis ir jo bendrininkas

Vilniaus policija antradienį sulaikė asmenį, planavusį vogti iš automobilių. Vėliau sučiuptas ir jo bendrininkas.

Antradienį 4 val. 9 min. Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnų ekipažas, gavęs pranešimą apie Justiniškių gatvėje pastatytus automobilius ketinantį apvogti asmenį, išvyko į įvykio vietą.

Patruliai įtariamąjį užklupo netikėtai – vienas pareigūnas, išlipęs iš tarnybinio automobilio, nepastebėtas priėjo prie vyriškio, žibintuvėliu šviečiančio į Taikos gatvėje esančio namo kieme pastatyto mikroautobuso saloną.

Pamatęs privažiuojantį policijos automobilį, įtariamasis bandė bėgti, tačiau pakliuvo tiesiai į jo laukusio pėsčiojo patrulio rankas.

Sulaikius 1978 m. gimusį A. T., jo kišenėse rastos žirklės, keramikos nuolaužų ir stiklo šukių. A. T. mūvėjo šviesios spalvos darbines pirštines su kraujo dėmėmis, abi jo plaštakos buvo kruvinos. Vyriškis prisipažino gyvenantis Naujininkuose ir į Justiniškes atvykęs apvogti automobilių.

Nors pareigūnai nerado apylinkėse pastatytų automobilių su įsilaužimo žymėmis, jie tęsė darbą, nes numanė, kad sulaikytasis veikiausiai turi bendrininkų. Įtarimą sukėlė Justiniškių gatvėje, įjungtomis avarinėmis šviesomis pastatytos „Mazdos“ vairuotojas, rankose laikantis mobiliojo ryšio telefoną, kurio ekrane matėsi rinktas numeris ir adresato vardas, sutampantis su ką tik sulaikyto A. T. vardu.

„Mazdoje“ buvęs D. M. (g. 1978 m.) buvo sulaikytas ir pristatytas į Vilniaus miesto šeštąjį policijos komisariatą tolesniam aiškinimuisi.


Šiame straipsnyje: vagisvagystė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių