Telefonai į pataisos namus atskrieja ir iš „patrankų“

Trečiadienį Marijampolės pataisos namų pareigūnai užkardė telefono patekimą į nuteistųjų rankas. Nuteistiesiems draudžiama ryšio priemonė į įstaigos teritoriją atskriejo iššauta iš savadarbės „patrankos“.

Kaip Kalėjimų departamentą informavo įstaigos pareigūnai, apie 08.30 val. patruliuodami Stoties gatvėje, jie pastebėjo važiuojantį automobilį „Mazda 323“, per kurio kairės pusės galinių durų langą buvo iškištas juodos spalvos vamzdis. Staiga transporto priemonė sustojo važiuojamojoje kelio dalyje, iš minėto vamzdžio į pataisos įstaigos teritoriją buvo paleistas šūvis. Po įvykio automobilis nuvažiavo, tačiau buvo operatyviai sustabdytas Gamyklų gatvėje.

Pareigūnai sulaikė automobilio vairuotoją D.Z. bei kartu su ja važiavusius E.S. ir E.V. Pastarasis pilietis, gyvenantis Kalvarijos savivaldybėje,  prisipažino iš savadarbės „patrankos“ vieną kartą šovęs į pataisos namų teritoriją.

Marijampolės pataisos namų gamybinėje zonoje, kalvės kieme, pareigūnai aptiko atskriejusį paketą. Jo viduje rastas mobiliojo ryšio telefonas „LG“.

Sulaikyti asmenys perduoti Marijampolės Vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams dėl administracinio teisės pažeidimo protokolo surašymo ir nubaudimo.

Kalėjimų departamento duomenimis, Marijampolės pataisos namuose laisvės atėmimo bausmes atlieka 1077 pilnamečiai vyrai, anksčiau atlikę laisvės atėmimo bausmę, ir pavojingi recidyvistai, kuriems teismas nustatė atlikti bausmę pataisos namuose.


Šiame straipsnyje: pataisos namai

NAUJAUSI KOMENTARAI

nu

nu portretas
blyn tikri artileristai.

praeivis

praeivis portretas
Va cia tai isradingumas! Saunuoliai,toki gamini reikia uzpatentuoti.Galingesni padarius,butu galima cigareciu dezes is Rusijos per Nemuna saudyti. Sedi pasienieciai,ir ziuri,kaip dezes trikampiu isirikiave,lyg gerves varo per siena.

zekelis

zekelis portretas
saunuolei ner ka daugiau be pridurt .., pradekit serijine patranku gamyba ))
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių