Į medikų automobilį su BMW įsirėžė girtutėlis kariuomenės eilinis

Girtutėlis Lietuvos kariuomenės eilinis pakeliui iš žvejybos Skuodo centre rėžėsi į greitosios pagalbos automobilį.

Šeštadienį apie 20 val. Skuode, J.Basanavičiaus gatvėje prie policijos komisariato sustojo greitosios pagalbos automobilis, medikai skubėjo sulaikytam žmogui suteikti būtinąją pagalbą.

Tuo metu, kai greitoji buvo tuščia, į ją rėžėsi „BMW 320“. Į lauką išbėgęs policininkai pamatė, kad vairuotojas visiškai girtas.

Automobilį vairavo 1987 metais gimęs Karaliaus Mindaugo motorizuotojo pėstininkų bataliono eilinis Arvydas S. į alkoholio matuoklį įpūtė 4.49 promiles. Pasvalio rajone, Joniškėlio kaime gyvenantis vaikinas savaitgalį buvo nuvykęs į Liepoją gaudyti stintų.

Galima spėti, kad sužvarbęs jis šildėsi alkoholiu. Kareiviui teko pernakvoti Skuodo policijos laikino sulaikymo kameroje, jo mašina buvo sulaikyta. Kitą dieną pareigūnai surašė administracinės teisės pažeidimo protokolą ir išsiblaiviusį pažeidėją išleido vykti namo.

Pareigūnai stebėjosi, kaip būdamas toks girtas vaikinas tamsoje įveikė 70 kilometrų kelią nuo Liepojos iki Skuodo nepatyręs kitokių nuotykių.

Šiaurės Lietuvos gyventojai dažniausiai stintauti važiuoja į Latviją, atgal ne vienas grįžta įkaušęs.


Šiame straipsnyje: policijagirtas vairuotojas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vasia

Vasia portretas
Straipsnis apie girta kariuna, o antraste apie policininka. Pavaro zurnaliugos....

kareivis nekaltas

kareivis nekaltas  portretas
jį priešau buvo paėmę į nelaisvę ir kankino girdydami per prievartą alkoholiu. Kareivis nepabūgo ir pabėgo-tik deje reikėjo už vairo sėsti. Jis-didvyris, kad su tokiom promilėm dar turėjo jėgų vairuoti.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių