Klausykit, sektante, šiaip jau, kadangi sergu diabetu, tai galiu jus atsakingai informuoti, kad sergant diabetu cukraus, krachmolo vartojimą reikia labai stipriai riboti, o becukrių produktų pasirinkimas parduotuvėse deja, deja... Užtenka atidžiau pasiskaityti etiketes, kad suprastume, kokiu nesveiku šlamštu mus maitina. Negali gi visko gamintis pats.
Mano giminaitis mirė vos perkopęs 40 metų,nes antidiabetiniai vaistai,per daug numušė cukrų.Daktarai apgailestaudami pasakė,"jeigu kas nors šalia esančių,būtų padavę nors saldainį ar duonos gabaliuką,jis dar būtų gyvas".O jis tiesiog pasitikėjo ir aklai klausė daktarų nurodymų.Giminėje yra dar keli diabetikai,kuriems virš 80 metų,diabetą rado seniai,dėl senų įsitikinimų nesutiko gydytis.Laksto gyvesni už dabartinį jaunimą ir vis laukia,kur tos komplikacijos,kuriomis gąsdina daktarai.Taigi čia labai indivudualus reikalas.
Dar vienas neišprusėlis,manantis,kad diabetas kyla nuo cukraus.Tegul pasidomi,kas būna,kai žmogui cukrus per daug nukrinta.Ko skundžiasi,kad aštru?!Taigi dėl tokių žliumbikų į maistą deda mažiau druskos ir cukraus,už tai privaro dirbtinių saldiklių(iš jų šlykščiai rūgštus skonis),druską imituojančios chemijos(pašildžius jaučiasi chemija),čili ir kito mėšlo,kuris suėda kasą,o suėsta kasa = diabetas.
(be temos)
(be temos)
(be temos)