Žemėlapis su gatvės nuotrauka tapo skyrybų priežastimi

„Google Maps Street View“ paslaugos atitikmens, kurį siūlo „Yandex“, nuotraukos tapo šeimyninės nesantaikos priežastimi ir nutraukė penkis metus trukusią santuoką, rašo newsru.com.

Permės (Rusija) gyventoja, nusprendusi kompiuterio ekrane apsižiūrėti savo miesto gatves, pamatė ne tik vasarinius miesto vaizdus, bet ir pagavo savo vyrą, vaikštinėjantį su kita dama.

„Iš pradžių pastebėjau tik pažįstamą vyrišką siluetą. Įsižiūrėjusi geriau supratau, kad nuotraukoje – mano vyras Saša, vaikštinėjantis su savo pirmąja meile. Visos abejonės išnyko kai ant jo rankos įžiūrėjau gipsą: kaip tik tą vasarą jam buvo lūžusi ranka. Viduje tarsi kažkas nutrūko. Iš nuoskaudos negalėjau sulaikyti ašarų“, - sakė Marina Voinova.

Grįžusi namo Marina visą vakarą praverkė peržiūrinėdama nuotraukas. O kai iš darbo grįžo jos vyras, ji surengė patikrinimą. „Iškart pasikviečiau jį prie kompiuterio ir paprašiau žemėlapyje surasti tam tikrą adresą. Kai užsikrovė nelemtoji nuotrauka, Sašos veidas persimainė“, - prisiminimais dalijosi apgautoji žmona.

Aleksandras nesigynė ir paaiškino, kad neištikimas buvo ne iš didelės neblėstančios meilės, o iš kvailumo. Bet Marinos tokie aiškinimai neįtikino, todėl ji su savo vyru išsiskyrė.

Bendrovė „Yandex“ pažymėjo, kad šis atvejis yra beprecedentis: dauguma šios sistemos naudotojų džiaugiasi kai save aptinka tokiose nuotraukose, o jei kas nors būna nepatenkintas, paprastai bendrovė pašalina nepasitenkinimą keliančias nuotraukas, jei tam yra aiški priežastis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

eli

eli portretas
nesamone , nes veidu zmoniu nerodo...

aleksas

aleksas portretas
maps.yandex.ru (rusijos,ukrainos,baltarusijos,kazahijos miestu panoramos ) Nemaišykite su Google Maps !!!

2am

2am portretas
balvone , nieks ir nemaišo ,o rašo tik ,kad atitikmuo
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių