V.Beckham - komunisto palikuonė?

Garsi pop dainininkė Viktorija Beckham, pasirodo, yra kovotojo už komunizmą palikuonė. Šį įdomų faktą aptiko istorikai, tvirtinantys, kad tolimas Viktorijos giminaitis glaudžiai bendradarbiavo su Karlu Marksu ir Frydrichu Engelsu.  

Istoriko Hanso Miulerio teigimu, Viktorija, kurios mergautinė pavardė buvo Adams, yra garsaus revoliucionieriaus ir dailininko Karlo Henriko Fenderio, mirusio 1879 metais, proproprovaikaitė.

Kaip skelbia naujienų portalas top.rbc.ru, istorikai, tyrinėdami literatūrą, aptiko, kad Fenderis dalyvavo nepavykusioje revoliucijoje, po kurios turėjo slapstytis Londone. Norėdamas sudurti galą su galu, pragyvenimui jis užsidirbdavo tapydamas miniatiūras. Tačiau revoliucionieriaus talentų jis turėjo daugiau nei menininko, todėl dienas baigė kaip vargšas.  

Istorikas, aptikęs giminystės ryšį tarp darbininkų klasės lyderio ir garsios pop žvaigždės Viktorijos Beckham, buvo labai nustebintas. Apie savo atradimą jis jau papasakojo Viktorijos mamai Žaklinai, kuri patvirtino istoriko aptiktus faktus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių