Savadarbis ginklas į lėktuvą - iš „duty-free“ prekių asortimento

Ne vienam keleiviui oro uoste šiandien tenka palikti įvairių skysčių buteliukus, neleistinas įsinešti pakuotes ir t.t. Visi jie patenka į vieną vietą – šiukšliadėžę. Galbūt vienas jų tikrai buvo tas „skystasis ginklas“. Neprasinešė...

Deja, anokia čia bėda. Iki skrydžio likus pakankamai laiko, priemonių šaunamajam ginklui pasidaryti galima įsigyti oro uosto bemuičių prekių parduotuvėje.

Šiame filmuke rasite visko – kvatoti be perstojo priversiančių ginklų bandymų ir pasakojimą apie savadarbius kalėjimo „šaunamuosius“.

Nors ir užtaisomus ne kulkomis, tačiau pakankamai giliai ir skaudžiai duriančius arba galinčius užstatyti ne vieną mėlinę ginklus „Hack the Box“ konferencijoje pristatė Boothas Evanas. Jo bandomuoju triušiu tapo didžiulis arbūzas.

Ginklų amunicijos arsenalui gali pasitarnauti bet kas: skėtis, plaukų džiovintuvas, kojinės, odinis diržas, žurnalas, prezervatyvai, lipni juostelė, dantų siūlas, įvairūs žaislai ir kiti netikėčiausi niekučiai, pavyzdžiui, magnetukas su amerikietiškos Laisvės statulos galva.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių