Pasaulyje žaibiškai populiarėja retro stiliaus rageliai mobiliesiems

Jei šiais laikais vaikų paklaustume, kas yra stacionarus telefonas arba telefono ragelis, dažnas to net nežinotų, tai beveik pamiršę ir suaugusieji. Tačiau bendrovė „Native Union“ nusprendė tai priminti ir, atrodo, atrado sėkmingą sprendimą. Jos dizainerių sukurti retro stiliaus rageliai mobiliesiems visame pasaulyje žaibiškai tapo madingi.

Ištisą produktų liniją, pavadintą „Moshi Moshi“ (tai žodžiai, kuriuos japonai paprastai sako atsiliepdami telefonu) sudaro klasikinių stacionariųjų telefonų linijas primenantys rageliai. Jie iš karto sulaukė populiarumo – užsienio žiniasklaidos priemonėse tuojau pat atsirado epitetai „modernioji nostalgija“, „dėmesio magnetas“. Prietaisas suteikia pokalbiui ir kalbėtojui originalumo. Jaunesniems – tai stiliaus dalykas, vyresniems – patogumo, o patiems vyriausiems tai tiltas į moderniąsias technologijas.

Praktinė nauda taip pat akivaizdi – toks ragelis patogesnis ilgai kalbant, jis nekaista, kokybiškiau atkuria ir perduoda balsą. Laidu jungiami rageliai neturi radijo siųstuvo, todėl neskleidžia radijo dažnių spinduliuotės. Be to, kai kuriuos modelius galima naudoti net kaip stereofoninę garsiakalbių sistemą.

Prie telefono jie jungiami standartiniu 3,5 mm ausinių kištuku, todėl daugeliui modelių tinka iš karto, kitiems galima įsigyti papildomą adapterį. „Native Union“ priedais prekiaujama ir Lietuvoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

laima

laima portretas
tai cia tipo toki tasej nesiotis:)

hmmmmm

hmmmmm portretas
Geras :) kaip fainai. :) Namie dažnai skambinuosi ilgiems pokalbiams. O spinduliuotė tai yra, nes mobilų dedu prie ausies. O jame juk siųstuvas. O tokie rageliai leistų mėgautis ilgais pokalbiais. Bus - būtinai nusipirksiu. Daug geriau , nei laisvų rankų įranga.. Per kurią nieko nesigirdi normaliai...

Stebėtojai

Stebėtojai portretas
Taip, rageliai Lietuvoje paplito žaibiškai. Teko matyti net 2 (du!). abu buvo mob. ryšio operatoriaus vitrinose. Sako kitas žingsni bus priedas2. Reikės sukti priedo rankenėlę, pakelti taip paplitusį ragelį ir užsakyti pokalbį: "Alio! Panele, sujunkite mane su ....". P.S. To reklamos agento "hmmmmm" parašytas "komentaras" yra tikrai durnas. Turtingai mob. ryšio kompanijai tikrai nedera su kvaišomis susidėėėėėti.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių