Eddie Murphy išgirtas už... veido išraiškas

Daugybė žmogaus išvaizdos kosminiame laive apsigyvenusių ateivių - toks scenarijus neabejotinai gali išmušti iš vėžių kino žiūrovus. Vis dėlto ne originalus filmo „Keistuolis Deivas" scenarijus, o pagrindinio vaidmens atlikėjas Eddie Murphy labiausiai nustebino šiame filme taip pat vaidinančią aktorę Elizabeth Banks.

Pasak jos, garsusis komikas yra labiausiai savo veido išraiškas mokantis valdyti aktorius. „Mano nuomone, tai yra aktorius, kuris labiausiai iš visų žmonių moka dirbti su savo darbo įrankiu - veidu. Eddie tiksliai žino, kada reikia nusišypsoti, kada sulaikyti kvapą, kada atmerkti akis. Susidaro įspūdis, jog kiekvienas akies mirktelėjimas neįvyko be reikalo", - susižavėjimo neslėpė E. Banks.

Priminus, jog savo įvairiapusį talentą E.Murphy pademonstravo ne taip seniai rodytoje komedijoje „Norbitas", aktorė puolė tvirtinti, jog „Keistuolis Deivas" pareikalavo daugiau aktoriaus pastangų ir apskritai yra šaunesnis filmas.

„Tai keistesnis, mielesnis ir juokingesnis filmas, palyginus su garsiomis komedijomis, kuriose jis anksčiau vaidino. Šįkart Eddie buvo apsuptas juokingų žmonių, o tai jo gyvenime ne itin dažnai pasitaiko, todėl ar filmas bus linksmas, priklausė ne vien nuo E.Murphy pokštų", - išrėžė, atrodo, iki ausų komiką įsimylėjusi Elizabeth Banks.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių