„Šv. Kristoforo“ statulėlė – pagaliau A.Mamontovo rankose

Praėjusių metų gruodžio mėnesį „Šv. Kristoforo“ apdovanojimo neatsiėmęs muzikantas Andrius Mamontovas ketvirtadienį apsilankė Vilniaus savivaldybėje. Pirmasis nemuzikinis A.Mamontovo apdovanojimas buvo skirtas už bendruomenės telkimą.

„Kaip suprantu, tai apdovanojimas nuo Vilniaus miesto. Gauti statulėlę už savo veiklą iš gimtojo ir mylimo miesto yra didelė garbė“, - po susitikimo su meru kalbėjo dainininkas. Paklaustas, ar, jo manymu, visuomeninės veiklos užmojai pavyko, A. Mamontovas teigė: „Šis apdovanojimas už „Gatvės muzikos dieną“. Tai nesibaigiantis procesas. Pasiekimu darbus galima pavadinti, kai jie baigti ir sustoja. O mano veikla tęsiasi ir tęsis toliau“.

„Šv.Kristoforo“ statulėlę rankoje laikantis muzikantas teigė, kad į miesto savivaldybę atvyko ne tik pavėluotai atsiimti apdovanojimo, bet ir pakalbėti su meru apie pavasarį įvyksiančią „Gatvės muzikos dieną“. „Šiemet ji žada būti ir tarptautinė. Gegužės 19 dieną prie renginio jau sutiko prisijungti Sankt Peterburgas. Šiuo metu deramės su Minsku ir Ryga“, - pasakojo atlikėjas.

Paklaustas, ar tarp muzikinių apdovanojimų jau paruošta vieta ir „Šv.Kristoforo“ statulėlei, A.Mamontovas nusišypsojo: „Altorėlis? Ne, turiu palėpę, kur viską sukraunu. Prieš akis nelaikau apdovanojimų“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių