Širdies chirurgijos centras: „Mūsų prašė tik iškviesti greitąją“

Dėl nelaimės, antradienio vakarą įvykusios Širdies chirurgijos centro prieigose, centro vadovybė atlieka apsaugininkų apklausą.

„Vakar vakare dirbę žmonės į darbą ateis tik 15 val., tada ir išklausysime jų paaiškinimus. Kol kas iš to, ką apsiklausinėjusi išgirdau, aiškėja, kad atbėgę žmonės gydytojų pagalbos neprašė. Jie esą prašė tik iškviesti greitąją pagalbą, kas ir buvo padaryta“, - aiškino Laisvės prospekte įsikūrusio Vilniaus Širdies chirurgijos centro poliklinikos direktorė Nomeda Budrikienė.

Ji pati centre vakar dirbo iki maždaug 20 val. „Važiuodama namo mačiau, kad ant šaligatvio guli žmogus, jau buvo atvažiavęs reanimobilis. Žinoma, tokios nelaimės labai baisios, tačiau noriu pabrėžti, kad mes esame atviri ir ne kartą suteikėme pagalbą žmonės iš gatvės“, - pasakojo N.Budrikienė.

Ji tikino, kad centro apsaugos darbuotojai yra įspėti, kad priimtų visus, kurie kreipiasi. „Be to, centro poliklinika dirba iki 20 val., todėl vakar visi gydytojai dar buvo. Negaliu plačiai komentuoti situacijos, nes ne viską žinau. Bet kiek girdėjau, medikų pagalbos neprašyta“, - pakartojo N.Budrikienė.

Portalas primena, kad antradienį apie 19.10 val. Rygos gatvėje sukniubo ir staigiai mirė žmogus. Įvykio liudytojai pasakojo kviesti pagalbos bėgę į vos už kelių žingsnių esantį Širdies chirurgijos centrą, bet iš ten buvę išvaryti apsaugininkų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių