Po Vyriausybės langais - protestas „dėl išvogtos Lietuvos“

Trečiadienį V.Kudirkos aikštėje apie 150 žmonių protestavo prieš Lietuvos valdžios vykdomą politiką. „Šiandien vagys turi būti pradėti sodinti ir mes to turime reikalauti“, - pareiškė mitingo organizatorius, Tautos ateities forumo (TAF) pirmininkas Algimantas Matulevičius.

Anot jo, vagys dabar yra įsikūrę aukščiausiuose valdžios sluoksniuose ir tuo metu, kai paprasti žmonės, gaudami 800 litų atlyginimus ar 650 litų pensijos skursta, nes didžioji dalis šių pinigų yra skiriama butams išlaikyti, prie valstybinio lovio prieinantys vagys, lobsta toliau.

A.Matulevičius priminė tik kelis valstybinio masto vagysčių pavyzdžius – "Leo Lt" afera, nacionalinio stadiono statybos Vilniuje, dėl kurio iki šiol aiškinamasi, kur dingo 50 mln. litų, šimtus milijonų litų, anot TAF pirmininko, išplautų statant Valdovų rūmus, pusė milijardo litų išleistų rengiant projektą „Vilnius kultūros sostinė“.

„Dingę penki ar dešimt milijonų litų, tai jau smulkmena, apie tokias vagystes niekas net nekalba“, - teigė A.Matulevičius ir pabrėžė, kad visai tautai reikėtų apie tai pamąstyti ir vieningai išeiti į gatves, nes kitaip niekas nesikeis, atvirkščiai, apsivogę asmenys toliau lįs į Seimą, Vyriausybę ir darys savo nusikaltimus toliau.

Mitinge taip pat kalbėta, kad daugiau nebegalima toleruoti kriminalinius nusikaltėlius dengiančios teisėsaugos, kad Prezidentė Dalia Grybauskaitė, Seimas ir Vyriausybė baigtų imituoti veiklą ir pradėtų dirbti realiai.

„Mes esame už Lietuvą, laisvą nuo savų vergijos ir okupacijos“, - pabrėžė A.Matulevičius.     



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių