Norint pasipildyti naująjį e.bilietą, tenka stovėti eilėje

Likus dienai iki rugsėjo 1-osios, kai Vilniuje baigs galioti senoji elektroninio bilieto sistema, „Vilniečio kortelės“ sistema vėl ėmė strigti.

Sumanę pasipildyti naująją kortelę vilniečiai penktadienį vėl atsimušė į techninių problemų sieną. Visame mieste esančiuose spaudos kioskuose vėl užstrigus bilietų pildymo sistemai, miesto gyventojai užplūdo SĮ „Susisiekimo paslaugos“ kioską V.Kudirkos aikštėje. Eilėje, nusidriekusioje net keliasdešimt metrų, kai kurie vilniečiai laukė daugiau nei valandą.

„Praėjau daugiau nei dešimt kioskų. Nė viename iš jų nebuvo nei kortelių, nei galimybių papildyti. Stoviu čia jau valandą. Manau, dar pusantros teks palaukti“, - pasakojo pedagogė Joana. Anot jos, naujosios sistemos nereikėtų bijoti, bet, kai tenka ilgai laukti eilėje, ji atrodo prastai.

Vilnietis Martynas, nusprendęs pagelbėti kolegoms ir pakeisti kelių jų korteles, nemano, jog nepasitenkinimas „Vilniečio kortele“ duotų kokios nors naudos. „Stoviu čia apie valandą. Šis kioskas arti darbo, oras geras, nelyja, nešalta, tai kodėl gi ne – galima ir pastovėti, - sakė jis. – Jeigu jau sugalvotos naujos taisyklės, tai reikia prie jų taikytis. Abejoju, kad atkeis atgal.“

Prieš naujuosius mokslo metus nusprendęs savo kortelę pasipildyti mėnesiniu bilietu moksleivis Norbertas teigė su nepatogumais dėl „Vilniečio kortelės“ susiduriantis ne pirmą kartą. „Pačią pirmą dieną, kai buvo galima pasikeisti bilietą, tai pavyko padaryti tik trečiame kioske, o šiandien aplaksčiau krūvą kioskų ir niekur neįmanoma pasipildyti bilieto, tik čia ir prie stoties“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o ką studentai

o ką studentai portretas
palaukit dar, o kas bus kai visi studentai sugužės... Neveiks ir ta, vos vieną kioską sugebanti aptarnauti sistema.

kdhfnue

kdhfnue portretas
va ir nuostabioji zuokulos sistema...jau kiek laiko kazka daro,bet vistiek iki galo nesugeba padoriai padaryt.isvada tokia:jei nesugeba padaryt taip,kad veiktu viskas tvarkingai,tada geriau isvis tegu nieko nekeicia...

Edmundas

Edmundas portretas
Kodel Kaune nekyla jokiu problemu su elektroniniais bilietais , vilnieciai vis nori pasirodyti gudresniais uz kitus ?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių