J.Razma: dėl koalicijos Vilniuje tarsimės be buvusių KGB darbuotojų

Dėl koalicijos Vilniuje konservatoriai galėtų tartis su Lietuvos lenkų rinkimų akcija (LLRA), o ne su rinkimuose dalyvavusiu bloku, į kurį be LLRA įeina ir Rusų aljansas, sako Tėvynės sąjungos - Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos Seime seniūnas Jurgis Razma.

"Aš įsivaizduoju gal bus, jeigu bus tas susitarimas, tai jis bus su partijomis. Tas blokas buvo rinkimams (...) o taip yra politinė organizacija LLRA. Dabar per anksti kalbėti apie susitarimus, čia skelbia kai kurie dalyviai, kad jie turi tuos susitarimus, bet mūsų atstovai tikrai nėra to skelbę", - trečiadienį žurnalistams sakė J.Razma.

Kai kurie konservatoriai kritikavo idėją jungtis su V.Tomaševskio bloku, nes su juo į savivaldybę buvo išrinktas Rusų aljanso atstovas Viktoras Balakinas, sovietmečiu dirbęs KGB.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Laurinkus

Laurinkus portretas
Asz irgi buvau KGB

Argi

Argi portretas
Balakine esmė? Jeigu norit Vilniuje turėti stagnaciją ir problemas, tai ir turėsit.Bus vagiami pinigai ir nieko nebus daroma.O jeigu Kubilius užkiš biudžeto pinigais, tai , žinok, Razma, kad apvogsite kiekvieną Lietuvos žmogų.Be kita ko, Balakinas buvo Tomaševskio patarėjas Briuselyje

aš portretas
Konservų politikoje nesantaiką kurstantis ir juodinantis Lietuvą Tomaševskis gali būti bendraminčiu.? Jokios garbės ir sau ir rinkėjams.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių