Eismo draudimas Klaipėdos g. kelia galvosūkius vairuotojams

Nuo pirmadienio sostinėje draudžiamas eismas Klaipėdos gatve. Vilniaus centru važiuojančius automobilius nuo uždarytos gatvės nukreipia ryškiomis liemenėmis apsirengę eismo reguliuotojai.

Privažiuoti prie Klaipėdos gatvės pastatų galima tik iš Pylimo gatvės pusės. Vilniaus gatve važiuojantiems automobilių vairuotojams tenka sukti į Liejyklos arba Benediktinių gatves.

Pietų metu čia susidaro eismo spūstys. Eismo ribojimas bei eismo pakeitimai tęsis iki lapkričio 22 dienos.

Dėl Klaipėdos gatvėje vykstančių inžinerinių tinklų rekonstrukcijos darbų pakeistas viešojo transporto eismas. 88 maršruto autobusas važiuos Didžiosios, Rūdininkų, Pylimo ir Jogailos gatvėmis. Autobusas aplenks Vokiečių, Vilniaus ir Klaipėdos gatves.



NAUJAUSI KOMENTARAI

otb

otb portretas
oho koks pranesimas, vakar kas ten dejosi, nei zalialiemeniu, nei policijos, o vairuotojai tiesiog stovi. Nesuprantu kaip savivaldybe uzdare viena svarbiausiau gatviu ir nepakeite eismo kitose gatvese, dabar i liejyklos gatve suteka keliu apkrautu gatviu judejimas. Ir dar leido du menesiu terliotis. Mano manymu, toks nepasiruosimas ir net is ansto nepranesimas parodo savivaldybes neukiskuma, nes daro, kur jiems naudingiau. As tai aplenkciau tas gatves, bet kad mano darbas paciame tos beprotybes epicentre. P.s. darbas susijes su transportu, taigi masinos i dvirati pakeist nesigauna.

Juozas

Juozas portretas
Nesuprantamas savivaldybės ir policijos neprofesionalumas eismo reguliavimo srityje. Ir kvailam aišku, kad tokiu atveju transporto srautus reikia kreipti kitomis gatvėmis. Atidarykite Jogailos g. iki Gedimino pr., Gedimino prospekte nuimkte laiko apribojimus , atidarykite Pylimo g. iki Basanavičiaus ir žymiai pagerės. Ir būtinai savivaldybės atsakingiems klerkams visą dieną pabūti šioje ekstremalioje zonoje, kad matytų dabartinę situaciją.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių