Važiavimo sąlygos sudėtingos

Kelininkai informuoja, kad naktį pasnigo rytiniuose, pietrytiniuose rajonuose nuo 1 iki 5 cm. Daugiausiai pasnigo Šalčininkų rajone.

Pagrindiniai keliai valomi ir barstomi. Šių kelių danga įvairi. Kur eismo intensyvumas mažas, dangos provėžuotos, o kur pabarstyta padengtos ir šlapio sniego koše. Slidoka. Važiavimo sąlygos sudėtingos, praneša Lietuvos automobilių kelių direkcija.

Šiuo metu vakariniuose, šiauriniuose bei centriniuose rajonuose protarpiais lietus ir dulksna. Čia pagrindinių kelių asfaltuotos dangos šlapios.

Susiformavo rūkas vakariniuose rajonuose. Stipriausias Žemaitijoje ir Širvintų rajone. Matomumas tesiekia 100 iki 200 metrų.

Rajoniniai keliai daugiausia pasidengę šlapiu ar privažinėtu sniegu ir yra slidūs.

Šilutės rajone apsemti 4 rajoninių kelių ruožai. Bendras jų ilgis apie 1km, Pagėgių savivaldybėje apsemtas vienas 3,12 km ilgio kelio ruožas. Vandens gylis vietomis siekia iki 40 cm. Eismas šiais kelių ruožais draudžiamas.

Dėl tikslesnės informacijos apie apsemtus ir neišvažiuojamus kelių ruožus vairuotojams patariama kreiptis į Šilutės ir Tauragės kelių priežiūros tarnybas.


Šiame straipsnyje: eismaskeliaiorai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių