Dauguma vairuotojų prie vairo labiausiai pasitiki savimi

Nuolat vairuojate patys ar labiau mėgstate patogiai įsitaisyti greta vairuotojo ir nesukti galvos, kaip pasiekti reikiamą vietą? O gal kaip tik vengiate važiuoti su kuo nors kitu, nes manote, kad esate patikimiausias vairuotojas?

Transporto skelbimų portalas autogidas.lt atliko vairuotojų apklausą, kuri parodė, kad beveik pusė jų labiausiai pasitiki tik savimi – tokį atsakymą pasirinko netgi 47 proc. respondentų. Dar 2 proc. prie vairo nepasitiki niekuo, netgi savimi.

Iš apklausos rezultatų matyti, kad likusieji respondentai labiau pasitiki vyriškosios lyties vairuotojais, moteriškajai lyčiai tenka nedaug pasitikėjimo. Vienas iš patikimiausių vairuotojų, kai tenka vairuoti ne pačiam, daugumai apklausos dalyvių yra tėvas. Savo vairuojančiais tėčiais pasitiki 15 proc. apklausos dalyvių. Mamomis pasitiki vos 4 proc. apklaustųjų.

Dvigubai mažiau patikimi nei tėčiai atrodo vyrai arba draugai – jais pasitiki vos 7 proc. respondentų. Savo žmonomis ar draugėmis, kaip ir mamomis, pasitiki 4 proc. apklausoje dalyvavusių žmonių.

Dar 7 proc. apklausos dalyvių teigia, kad be didelių abejonių patikėtų automobilio vairavimą ir keleivių vežimą kitiems savo artimiesiems.

Apie 14 proc. apklaustųjų apskritai nekyla jokių abejonių dėl kitų vairuotojų – jie pripažįsta, kad daugelis vairuotojų jiems atrodo patikimi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

saulynas

saulynas portretas
kekvienam savo. jei zmogus nuo 18 metu su teisem ir sedes uz sunkvezimio vairo,atvaziaves 27 metus,tai kaip juom nepasitiketi? jei tai yra zmogaus gyvenimas ir galiausiai gyvenimo budas,tai kaip juom nepasitiketi?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių