Vairuokite atidžiai: sudėtingos eismo sąlygos – beveik visoje Lietuvoje, dieną jas sunkins snygis

  • Teksto dydis:

Eismo sąlygas šeštadienio rytą sunkina snygis, įspėja kelininkai.

Pasak Automobilių kelių direkcijos, 6 val. duomenimis dėl buvusio ir vietomis besitęsiančio snygio sudėtingos eismo sąlygos buvo beveik visoje Lietuvoje, ypač pietvakarių, vakarų ir šiaurės rytų Lietuvos regionuose. Čia pagrindiniai keliai daug kur provėžoti, slidūs, padengti pažliugusio ar puraus sniego sluoksniu, vietomis – iki 10 centimetrų storio.

Mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai visoje šalyje yra slidūs, provėžoti, padengti prispausto ar pažliugusio sniego sluoksniu, kai kur yra susiformavęs plikledis.

Keliai valomi ir barstomi, tačiau vairuotojai raginami rinktis saugų, ne maksimaliai leistiną greitį.

Vakarų Lietuvoje ir Marijampolės apskrityje sninga, kitur šalyje – be kritulių. Oro temperatūra siekia nuo 6 iki 11 laipsnių šalčio, vakarų ir pietvakarių Lietuvoje – nuo 1 iki 6 laipsnių šalčio.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, dieną kai kur trumpai pasnigs, pustys. Vėjas bus vakarinių krypčių, 7–12 m/s, pajūryje gūsiai sieks 15–18 m/s. Aukščiausia oro temperatūra bus nuo 1 iki 6 laipsnių šalčio, pajūryje – nuo 0 iki 2 laipsnių šilumos.


Šiame straipsnyje: eismo sąlygosPustymassnygis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kelininkai tikriausiai galvoja, kad

Kelininkai tikriausiai galvoja, kad portretas
Jeigu jie nedirba , tai ir niekam nereikia į darbą eiti arba iš jo. Nevalyti šaligatviai, autobusų stotelės. Kas atsakys už sulaužytus kaulus. Draudėjai turėtų išsireikalauti žalos atlyginimą iš kelininkų.

Iš portretas
kur tas naujadaras ;snygis''? Tokiu atveju naudokime-lytis.krušis,rūkis...

ВЛАДИМИР МОСКВИЧЕВ

ВЛАДИМИР МОСКВИЧЕВ portretas
ВОДИТЕЛЬ-НЕ ГОНИ ДО 100-А ЖИВИ ДО 100 И С РОЖДЕСТВОМ ХРИСТОВЫМ НАРОД ЛИТВЫ ВАС ПОЗДРАВЛЯЮ Я И МОЯ СЕМЬЯ
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių