V. Blinkevičiūtė – viena galimų kandidačių prezidento rinkimuose

Premjeras Algirdas Butkevičius patvirtino, kad europarlamentarė socialdemokratė Vilija Blinkevičiūtė yra viena iš galimų Socialdemokratų partijos kandidačių prezidento rinkimuose.

Tai premjeras sakė „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje laidoje „Lietuva tiesiogiai“.

„Šiuo klausimu mes nediskutavome, bet ji yra viena galimų kandidačių. Nenoriu įžeisti tų, kurie galbūt taip pat nori kandidatuoti“, - teigė ministras pirmininkas, paklaustas, ar tiesa, kad pirmasis socialdemokratų pasirinkimas būtų V.Blinkevičiūtė, jei rinkimuose nedalyvautų jis pats.

Paklaustas, ar tarp norinčių kandidatuoti yra ir sveikatos apsaugos ministras Vytenis Andriukaitis, premjeras atsakė: „Tikrai nekalbėjome šiuo klausimu, negaliu nieko pasakyti“.

Pats A.Butkevičius teigė apie prezidento rinkimus dabar negalvojantis.

„Pats sau aš esu atsakęs tik į klausimą, kad noriu iki galo įgyvendinti savo tikslus dirbdamas ministru pirmininku. Būčiau labai patenkintas, jei visuomenė pajustų to tikslo rezultatus“, - sakė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jeigu

Jeigu portretas
sita moteris butu prezidente,tai kas tada butu SIMONKO-ministras?O manem,kad pasaulio pabaigos isvengem...

nedarykit

nedarykit portretas
gėdos Lietuvai. gana tų socdemių su visomis ministerijomis ir tik ruskių kalbos mokėjimu. Blinkė nuvarė sodrą, tai nuvarys ir visą Lietuvą, baikit tuos anekdotus, kur ji pasireškė, kaip puiki ekonomikos, finansų, energetikos specialistė. Niekur, tikra tuščia vieta.

jau

jau portretas
vyksta užsakomųjų straipsnių peržiūra. Skaitykit apie nusipelniusią gyventi geriau ir patapti prezidente komuniagą, be jokių išskirtinių savybių, gabumų, tik pasižymėjusi bėgioti iš partijos į partiją (kur geriau ir sočiau)
VISI KOMENTARAI 37

Galerijos

Daugiau straipsnių