V. Adamkus susirūpinęs žmonos sveikata: neištarė nė žodžio ir neatmerkė akių

  • Teksto dydis:

Antrą savaitę buvusio Lietuvos prezidento Valdo Adamkaus žmona ponia Alma Adamkienę yra gydoma Santaros klinikų intensyviosios terapijos skyriuje, kur po patirto insulto yra atidžiai stebima medikų.

Kaip informuoja portalas tv3.lt, kiekvieną dieną klinikose žmoną aplankančio V. Adamkaus balse skamba susirūpinimas, nes iki šiol ponia Alma po atliktos operacijos neištarė nė žodžio ir neatmerkė akių.

„Nežinau, kiek čia to laiko prabėgo, bet nei žodžio, nei akių atmerkusi nebuvo. Nieko daugiau negaliu pasakyti“, – portalo tv3.lt žurnalistams pirmadienį kalbėjo prezidentas V. Adamkus.

Į ligoninę A. Adamkienė dėl staiga pablogėjusios būklės atvežta balandžio 27 d. – klinikos nurodė, kad jai diagnozuotas galvos smegenų kraujotakos sutrikimas, atlikta skubi operacija – buvo šalinamas trombas.

Santaros klinikų medikai praėjusią savaitę informavo, kad A. Adamkienės būklė išlieka sunki, bet stabili. Moteris toliau gydoma reanimacijoje.

Medikai sako, kad prognozuoti prezidento sutuoktinės atsistatymo eigą sunku, o lemiamas faktorius insulto atveju yra laikas. Pasak medikų, nors operacija atlikta greitai, bet taip pat reikia įvertinti pacientės amžių, gretutines ligas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nu bet

Nu bet portretas
Sabonio mama mirė, jai buvo 84 metai.

Nusišikt ant visų pafaikinių

Nusišikt ant visų pafaikinių portretas
Durneliui "Jeigu tai būtų babytė iš Smirdžiukynės kaimo, būtų jau seniai kukliai palaidota..." - tos babytės lygiai taip pat guli, kad ir neturtingos, pav. Kuršėnų ligoninėje gulėjo 89 metų su insultu, taip pat be sąmonės. Čia pinigai ir įtaka ne visada padeda - jei nėra priemonių ir pavėluotai sureaguota, tai ar ivan duračiok, ar popiežius - rezultatas bus tas pats.

ne kacapiniu o atidirbusiu šiai feikiniai valstybei

ne kacapiniu o atidirbusiu šiai feikiniai valstybei portretas
daug metų, gal pasidomėk ką šitas atseit prezikas veikė atvažiuodamas iš amerikos į tarybų sąjungą, kad tokie gandonai čia važinėtu reikėjo kgb sutikimo
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių